Gemeente Bergeijk

Ontwerpbestemmingsplan Kempisch Bedrijvenpark

7-9-2007

Ontwerpbestemmingsplan Kempisch Bedrijvenpark herziening ex artikel 30 WRO

Burgemeester en wethouders van Bladel maken, op grond van artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO), bekend dat van 10 september tot en met 21oktober 2007 het ontwerpbestemmingsplan Kempisch Bedrijvenpark - herziening ex artikel 30 WRO ter inzage ligt.

Gedeputeerde Staten hebben eerder aan enkele onderdelen van het bestemmingsplan Kempisch Bedrijvenpark goedkeuring onthouden. In dit ontwerpbestemmingsplan worden de volgende onderdelen opnieuw bestemd:
* Zoekgebied werken in het werk-/woonbos wordt vervangen door de bestemming "Bedrijfsdoeleinden (uit te werken)". Op het meest westelijke vlak ten noorden van de Kapelweg worden mogelijkheden voor dienstverlening ten behoeve van het bedrijventerrein mogelijk gemaakt.

* Zoekgebied wonen in werk-/woonbos wordt vervangen door de bestemming "Woondoeleinden (uit te werken)" (2 clusters).
* Regeling natuurcompensatie: Op de plankaart wordt in het gebied ten noorden van de Kapelweg een (eind)bestemming "Groenvoorzieningen (bos en natuur)" opgenomen.

Naast deze reparatie worden ook enkele voorschriften aangepast, als gevolg van voortschrijdend inzicht en de praktische uitvoerbaarheid van het plan.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Het ontwerpplan kan ook worden ingezien in de gemeentehuizen van Reusel-De Mierden, Eersel en Bergeijk.

De plankaart, voorschriften en toelichting kunt u raadplegen via de website van de gemeente Bladel: www.bladel.nl (Plannen en projecten/Kempisch Bedrijvenpark).

Iedereen kan in de periode van 10 september tot en met 21oktober 2007 een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke reactie moet u sturen naar: de gemeenteraad van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor het verkrijgen van nadere informatie kunt u een afspraak maken met de heer P. Stappaerts van de afdeling VROM (tel. 0497-361668).

Bladel, september 2007