RTL Group

Gordon's 'Gillend Naar Huis' naar vrijdagavond bij RTL 4

Na een succesvolle start van Gillend Naar Huis met ruim een miljoen kijkers afgelopen zondag, verhuist het nieuwe RTL 4-programma van Gordon naar de vrijdagavond om 21.30 uur.

In de tweede aflevering van 'Gillend Naar Huis' wordt Gordon uitgenodigd op een biofarm op Ibiza. Samen met twee Nederlandse meisjes, die even willen wegvluchten van het zweterige partyleven aldaar, plukken ze in de bloedverzengende hitte hun eigen eten op het land rondom de boerderij. Daarnaast is Gordon in Lloret de Mar uitgenodigd door feest-DJ Jordi, die zich elke nacht te pletter draait in twee lokale feesttenten. Gordon ontdekt op vrij heftige manier hoe deze bikkel zijn leven leidt.

En dan is er ook nog onvervalst drama: onze diva krijgt het met een onwelwillende Griekse schipper aan de stok. Hij zou met een familie van ongeveer 25 man gaan zeilen rond de Griekse Eilanden, maar daar doet zich een klein probleempje voor.

Kortom: een oververhitte Gordon wil nog maar één ding: Gillend Naar Huis. Uitzending: vanaf 7 september wekelijks op vrijdag tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 4.

Website: Gilend Naar Huis

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal van Gordon is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, tel: 035 - 6718 553. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Danielle van Es, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718482 of danielle.van.es@rtl.nl