Provincie Limburg

Persberichten

Onderhoudswerkzaamheden N293 ter hoogte van Melick/St. Odiliënberg

De Provincie Limburg start op 7 september aanstaande met onderhoudswerkzaamheden aan de provinciale weg N293 Roermond-Posterholt tussen de bebouwde kom Melick en de bebouwde kom St. Odiliënberg. De werkzaamheden beginnen die vrijdag om 20.00 uur en duren uiterlijk tot en met maandag 10 september 2007 05.00 uur.

Gedurende deze periode is de N293 tussen de aansluiting Paarloweg/Beatrixlaan ter hoogte van St. Odiliënberg en het tankstation Greuske in Melick voor verkeer in beide richtingen afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Vlodrop en Herkenbosch.
De lijndiensten 79 en 80 van Veolia zullen een aangepaste route volgen via Leropperweg, waardoor deze lijndiensten de haltes tussen St. Odiliënberg en het station Roermond niet aandoen. Fiets/bromfietsverkeer blijft gedurende de volledige periode in beide richtingen mogelijk.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen en aanbrengen van nieuwe asfaltlagen en nieuwe belijningen. Door weersomstandigheden is het mogelijk dat de werkzaamheden worden uitgesteld. Mocht deze situatie zich voordoen dan wordt dit tijdig gecommuniceerd.

4-9-2007 09:04