FNV KIEM

Exposities bij FNV KIEM

FNV KIEM organiseert twee keer per jaar een tentoonstelling in het kantoor aan de Jan Tooropstraat 1 te Amsterdam. De tentoonstellingen zijn niet openbaar maar ze zijn wel op afspraak te bezichtigen. Een tentoonstelling duurt gemiddeld vier maanden en per tentoonstelling exposeren vier à vijf kunstenaars. De kunstenaars zijn leden van FNV KIEM of ze zijn gelieerd aan organisaties waarmee FNV KIEM een maatschappelijke samenwerking is aangegaan zoals AIDA en De Nederlandse Kring van Beeldhouwers.

De manier waarop deze expositie wordt georganiseerd is een goed voorbeeld van hoe galeries en kunstuitlenen met kunstenaars om zouden moeten gaan.

De tentoonstellingen zijn als volgt georganiseerd:
- Het transport wordt door FNV KIEM verzorgd.
- FNV KIEM sluit verzekeringen af voor de expositie van de werken.
- De inrichting van de tentoonstelling geschiedt door en onder verantwoordelijkheid van de organisatoren van de expositie.
- Aan de expositie wordt algemene publiciteit gegeven door middel van een artikel in het KIEM magazine en via www.fnv-kiem.nl.
- Tijdens de expositie is verkoop mogelijk en wordt er geen provisie berekend.

- De exposant krijgt hang en/of stageld.

De volgende expositie is in oktober 2007. Wil je deelnemen aan de expositie, de expositie bezoeken of meer informatie ontvangen, neem dan contact op met organisator en coördinator Agnès Bompy via korbo@xs4all.nl of 06-24658346.