Ingezonden persbericht


TOM REGENT BENOEMD TOT HOOFD VAN AT&T IN EUROPA, MIDDEN-OOSTEN EN AFRIKA

Nieuw hoofd van AT&T voor de EMEA-regio brengt uitgebreide ervaring in verkoop en marketing mee

Amsterdam, 7 september 2007 - AT&T Inc. (NYSE: T) maakt vandaag bekend dat Tom Regent is benoemd als hoofd van AT&T voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Regent, die tot voorkort vice-president Global Marketing was voor de activiteiten van AT&T wereldwijd, brengt uitgebreide ervaring mee dankzij een uiteenlopende reeks verkoop- en managementfuncties die hij binnen de onderneming heeft uitgeoefend, zowel in Europa als in de Verenigde Staten. Regent, die vanuit Londen werkt, zal rapporteren aan John Finnegan, de senior vice-president van AT&T Global Sales.

"Ik vind het geweldig dat ik deze nieuwe verantwoordelijkheid op mij mag nemen," zei Regent. "AT&T is in de EMEA-regio een gevestigde leider in het verschaffen van globale diensten voor multinationale klanten. De onderneming bevindt zich hier in een sterke positie en AT&T investeert aanzienlijk in de regio. EMEA vormt het grootste deel van de wereldwijde activiteiten van AT&T buiten de VS en combineert grote gevestigde markten zoals het VK, Frankrijk en Duitsland met de dynamische, sterk groeiende economieën van het Midden-Oosten en Oost-Europa. De verscheidenheid, de kansen en de mogelijkheden in deze regio bieden unieke vooruitzichten en ik ben van plan om ervoor te zorgen dat we blijven vertrouwen op onze fantastische bronnen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen."

John Finnegan zei het volgende over de benoeming: "Ik ken Tom al jaren en we hebben ook al jaren samengewerkt. Ik was altijd onder de indruk van zijn gedrevenheid, zijn engagement en zijn klantgerichtheid. Zijn ervaring, zijn kennis van de markt en zijn leiderschapskwaliteiten maken van hem de perfecte keuze om onze onderneming in deze regio te leiden."

Regent vervangt John Slamecka, die de functie van vice-president Global Access Management op zich heeft genomen. In deze functie zal Slamecka wereldwijd verantwoordelijk zijn voor de relatie van AT&T met ondernemingen buiten de VS die voor AT&T's plaatselijke toegangslijnen instaan. Slamecka, die in Londen blijft, zal verantwoording afleggen aan Paulino Barros, Directeur Global Operations voor AT&T.

De EMEA-regio is één van de meest belangrijke markten voor de businessklanten van AT&T buiten de Verenigde Staten. AT&T is in deze regio in alle belangrijke markten aanwezig en telt ongeveer 3000 werknemers in 31 landen. AT&T heeft zes geavanceerde Internet-datacentra in de regio en verschaft MPLS-toegang vanuit meer dan 225 inbelpunten in 77 steden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Voor hij zijn meest recente marketingopdracht aannam, had Regent de functie van vice-president Global Accounts, voor AT&T EMEA. In deze positie was hij verantwoordelijk voor de handel en betrekkingen met AT&T's grootste Europese multinationale klanten. Van 2002 tot 2004 heeft Regent ook een aantal staffuncties uitgeoefend in de Verenigde Staten, op de hoofdzetel van de onderneming. Regent kwam in 1999 bij AT&T werken als sales director voor AT&T België en Luxemburg. Hiervoor werkte hij op de afdeling Global Services van IBM waar hij verschillende verkoops- en marketingfuncties uitoefende.

Regent heeft de Belgische nationaliteit en is afgestudeerd aan de Universiteiten van Leuven en Louvain-la-Neuve (België) met een Bachelor in de Toegepaste Economische Wetenschappen en een Master of Business Administration met als hoofdrichting Internationaal Management.

Noot: Dit AT&T-bericht en andere nieuwsaankondigingen zijn verkrijgbaar via een RSS feed www.att.com/rss.

Voor meer info online:

Web Site Links:

AT&T Web Site

AT&T Corporate Social Responsibility

Over AT&T
AT&T Inc. is een toonaangevende communicatieholding zowel in de Verenigde Staten als wereldwijd, met operationele dochterondernemingen die diensten aanbieden onder het AT&T merk. AT&T is de erkende wereldleider op het vlak van op IP-gebaseerde communicatiediensten aan bedrijven en Amerikaans marktleider inzake draadloze, high-speed internettoegang, spraakcommunicatie. Op de lokale markt is AT&T gekend voor haar directory publishing en reclame via haar Yellow Pages en YELLOWPAGES.COM organisaties. Als onderdeel van haar strategie waarbij drie schermen worden geïntegreerd, breidt AT&T haar aanbiedingen inzake video-ontspanning uit. Bijkomende informatie over AT&T Inc. en de producten en diensten die worden aangeboden door dochterondernemingen en filialen van AT&T is beschikbaar op www.att.com.

© 2007 AT&T Knowledge Ventures. Alle rechten voorbehouden. AT&T is een geregistreerd handelsmerk van AT&T Knowledge Ventures. Voor meer informatie, gelieve dit bericht te bekijken in de newsroom van AT&T op www.att.com/newsroom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :

Fleishman-Hillard

Rosanne van Poelvoorde

T: 020 4065930

rosanne.vanpoelvoorde@fleishman.com

Willeke Binnendijk

T: 020 4065930

willeke.binnendijk@fleishman.com