Ingezonden persbericht


Persbericht

TallyGenicom verbetert printer voor financiële transacties

5040 sneller en geschikt voor nog meer formuliersoorten

Veghel, 7 september 2007 -- TallyGenicom, toonaangevend leverancier van printers voor specifieke bedrijfstoepassingen, heeft belangrijke verbeteringen doorgevoerd in de 5040 printer voor kantoren van banken en andere kredietverstrekkers. Naast het sneller afdrukken van traditionele stortingsbewijzen kan de nieuwe 5040 ook kleinere documenten zoals cheques en bonnetjes printen.

TallyGenicom is een van de grootste fabrikanten van documentprinters met handmatige papierinvoer die geschikt zijn voor de sterk uiteenlopende papierformaten die wereldwijd worden ingezet. De 5040 kan snel en effectief omgaan met enkele formulieren en samengestelde formulieren, kleine formulieren en grote documenten, dikke kaarten en erg dun, goedkoop papier. Hoewel formulieren meestal bijna rechthoekig zijn, is dat niet altijd zo. Slecht gesneden documenten vormen voor veel printers een probleem. Met de Automatic Paper Alignment-functie heeft TallyGenicom een oplossing ontwikkeld waarmee onregelmatigheden in de vorm van documenten worden opgevangen zodat baliemedewerkers hun werk effectiever kunnen doen.

'De 5040 wordt al ingezet door een aantal van 's werelds grootste financiële instellingen. Onze Research and Development-afdeling heeft de informatie en ervaringen uit deze relaties vertaald in belangrijke verbeteringen', aldus Richard Bright, TallyGenicom Product Manager. 'Een probleem bij concurrerende printers is bijvoorbeeld dat grote documenten op de vloer belanden bij een 'forced ejection'. Door onze nieuwe 'drop'-functie worden deze echter na het printen nog vastgehouden, waarna het document door de gebruiker eenvoudig kan worden gepakt.'

Ook de compatibiliteit met oudere softwaresystemen is verbeterd. Ondanks de sterk uiteenlopende apparaatstuurprogramma's zijn mogelijke problemen met de 5040 verleden tijd. Dankzij deskundige en ervaren pre-sales- en ontwikkelingsmedewerkers kan TallyGenicom ook eventuele problemen met nieuwe systemen snel oplossen.

'De 5040 is een duurzame, robuuste en betrouwbare printer die zeer veel printapplicaties ondersteund. We zijn ervan overtuigd met deze printer en onze ondersteuning de beste oplossing te bieden. Gezien de snelle marktpenetratie zijn onze klanten het daarmee eens', concludeert Bright.

Prijs en beschikaarheid

De 5040 is per direct verkrijgbaar vanaf ¤ 940,-

Over TallyGenicom

TallyGenicom is een van de grootste ondernemingen ter wereld die zich uitsluitend richten op het leveren van computerprinters, verbruiksartikelen en diensten aan gebruikers in commercie en industrie. Alle TallyGenicom-producten worden ontwikkeld en geproduceerd om te voldoen aan kritische, bedrijfsspecifieke printtaken in sectoren als de gezondheidszorg, distributie, productie, opslag en detailhandel. Grote internationale ondernemingen zoals Wal-Mart, American Airlines, Tesco, Daimler Chrysler, Bockbuster en Volkswagen gebruiken TallyGenicom® printers vanwege hun specifieke ontwerp, robuuste constructie, bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Het wereldwijde hoofdkantoor van TallyGenicom is gevestigd in Chantilly, VS, nabij Washington DC en de productie vindt plaats in Reynosa, Mexico en Jiangmen, China. Het EMEA-kantoor voor verkoop, marketing en financiering staat in Basingstoke, VK. Daarnaast is er een EMEA logistiek- en onderhoudscentrum in Ulm, Duitsland. Andere belangrijke kantoren staan in Singapore, Peking, Dubai en Johannesburg. De onderneming brengt wereldwijd producten op de markt onder de merknamen Tally®, Genicom® en TallyGenicom®.