Ingezonden persbericht


Persbericht

Decos introduceert Decos Document 4.3

~ Nieuwe release maakt documentbeheer nog eenvoudiger ~

Noordwijk, 7 september 2007 - Decos Software Engineering introduceert vandaag de nieuwe versie van zijn documentmanagementsysteem. Decos Document 4.3 maakt het voor eindgebruikers nog eenvoudiger om documenten te beheren. Het systeem biedt meer mogelijkheden om gebruik te maken van Microsoft Office-programma s zoals Outlook en Excel. Daarnaast zijn er verschillende functies toegevoegd om het opzoeken van bestanden te vergemakkelijken.

Het merendeel van de communicatie met klanten en leveranciers verloopt tegenwoordig via e-mail. Decos heeft daarom in de nieuwe versie de Outlook-koppeling uitgebreid met de mogelijkheid om uitgaande e-mails bij verzending direct op te slaan in Decos Document. Bovendien is het nu ook mogelijk om documenten uit Decos Document eenvoudig als bijlage toe te voegen bij het versturen van een e-mail vanuit Outlook. Hierdoor is Decos Document nog beter geïntegreerd binnen de vertrouwde werkomgeving van de eindgebruikers.

Organisaties maken steeds vaker gebruik van een archief voor beeldmateriaal. Het opzoeken van een specifieke afbeelding kan veel tijd in beslag nemen, zeker wanneer de bestandsnaam onbekend is. Decos Document 4.3 biedt de mogelijkheid om via de miniatuurweergave een preview te krijgen van foto s, scans, maar ook Microsoft Office-documenten. Hierdoor zijn bestanden eenvoudiger en sneller terug te vinden.

Naast de dagelijkse communicatie via e-mail is het voor iedere organisatie van groot belang dat het adressenboekbestand op orde is. Toch blijkt het actueel houden van adresgegevens in de praktijk voor problemen te zorgen. Wanneer meerdere personen binnen de organisatie contactgegevens kunnen toevoegen of wijzigen, leidt dit er vaak toe dat een adres meerdere malen in één bestand voorkomt. Decos Document 4.3 waarschuwt de gebruiker wanneer hij een nieuw adres invoert waarvan de NAW-gegevens al in het systeem voorkomen. Dit voorkomt dat contactgegevens onbedoeld tweemaal worden toegevoegd en houdt het adresbestand overzichtelijk.

Bij het ontwikkelen van Decos Document 4.3 hebben we goed geluisterd naar de eindgebruikers , zegt Alrik van Kuijk, marketing manager bij Decos Software Engineering. Wij hebben specifiek gekeken naar mogelijkheden om Decos Document nog gebruiksvriendelijker te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid van het systeem. Naar mijn mening zijn wij er goed in geslaagd om de wensen van onze klanten om te zetten in praktische oplossingen.

Een volledig overzicht van alle nieuwe features binnen Decos Document 4.3 kunt u vinden op: www.decos.nl

(385 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Decos Software Engineering
Decos Software Engineering is een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van document- en informatiebeheer. Sinds de oprichting op 1 december 1987 heeft Decos diverse succesvolle applicaties op de markt gebracht. Sinds de introductie van het volledige web-based document managementsysteem Decos Document web edition in 1999 geldt Decos als één van de belangrijkste spelers in Nederland op de markt van documentbeheer. Decos Software biedt een flexibele, betrouwbare en complete oplossing voor het organisatiebreed beheren van informatie. Meer informatie: http://www.decos.nl

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Rogier Heemskerk van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: rogierh@lewispr.com http://www.lewispr.com

Voor verdere algemene informatie kunt u contact opnemen met Alrik van Kuijk van Decos Software Engineering Tel: +31 (0)71 364 0700
E-mail: a.vankuijk@decos.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com