Ingezonden persbericht


(pic) (pic)

PERSBERICHT

Den Haag, 7 september 2007

DERDE EDITIE VAN THEATERGIDS VOOR EXPATS EN BUITENLANDSE BEZOEKERS

Het Haags Uitburo (onderdeel van Den Haag Marketing) brengt voor de derde keer een Engelstalige Theatre Guide uit, speciaal bedoeld voor expats en buitenlandse bezoekers. Het aantal geselecteerde producties is uitgebreid van 100 naar 135. Zij bieden samen een gevarieerd theateraanbod van toneel, cabaret, dans en uiteenlopende muziekstijlen. De voorstellingen zijn naast Den Haag ook te zien in Rijswijk en Delft. Uiteraard zijn het voorstellingen waarin de Nederlandse taal geen grote rol speelt, of waarin Engels of Frans gesproken wordt.

Omdat zich in Den Haag meer internationale bedrijven vestigen, gaat de stad ook meer service verlenen aan de medewerkers van deze bedrijven. Vandaar dat het Haags Uitburo samen met de directies van Haagse theaters een speciale theatergids voor deze doelgroep uitbrengt. Den Haag is de eerste en enige stad in Nederland waar een dergelijke speciale brochure in een oplage van 15.000 stuks verschijnt.

De gids kan aangevraagd worden bij het Haags Uitburo via 070-36 33 833 of via haagsuitburo@denhaag.com. Tickets kunnen besteld worden bij de Ticketshop van het Haags Uitburo (0900-82 82 999 40 cpm) of rechtstreeks bij de theaters zelf. Of kijk op www.haagsuitburo.nl.