Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DE DIKSTE WINTERSPORTBROCHURE VAN NEDERLAND!

Holland International biedt ruim tweehonderd nieuwe accommodaties

Rijswijk, vrijdag 7 september 2007 - Holland International heeft met 555 pagina's de dikste wintersportbrochure van Nederland. Dit seizoen breidt Holland International het aanbod uit met ruim tweehonderd nieuwe wintersportaccommodaties in de meest populaire wintersportgebieden. Ook nieuwe bestemmingen zijn aan het aanbod toegevoegd, zoals St. Moritz in Zwitserland en Montafon in Oostenrijk. In de brochure staan veel kortingsacties, zoals korting op de skipas in de meest populaire gebieden in Oostenrijk en Frankrijk. Daarnaast krijgt iedere boeker korting op winterautobanden en indoor skilessen.

Tweehonderd nieuwe accommodaties
De wintersportbrochure van Holland International bevat ruim tweehonderd nieuwe accommodaties, ondermeer in de populaire wintersportplaatsen Gerlos en Mayrhofen. Daarnaast biedt Holland International de volgende nieuwe bestemmingen: in Zwitserland: Disentis, Sedrun, St. Moritz, Lenzerheide, Scuol; in Italië: Fai della Paganella, Mondolé;
in Oostenrijk: Montafon, Kleinwalsertal, Katschberg, Bad Kleinkirchheim; in Duitsland: Bad Arolsen.

Brochure bol van korting
De prijsbewuste wintersporter kan bij Holland International terecht; de wintersportbrochure staat bol van de kortingen, zoals de 7=6 actie en vroegboekkorting. Daarnaast ontvangt iedereen bij boeking van een Holland International wintersportvakantie 40% korting op winterautobanden. Deze autobanden zijn verplicht zijn in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Wie vóór 31 oktober 2007 boekt, krijgt een voucher voor korting op indoor ski- en snowboardlessen in een van de zestien bij de Indoorskibond aangesloten indoorskibanen. Voor E 60,- per persoon krijgen klanten van Holland International vier ski- of snowboardlessen van één uur, inclusief materiaalhuur.

Wintersport met het hele gezin
Holland International besteedt speciale zorg aan wintersportvakanties voor het gezin. De brochure bevat speciaal ontworpen logo's voor kindvriendelijke accommodaties en voor gebieden waar de kindercrèches aanwezig zijn. Naast de populaire Nederlandstalige kindercrèche in Zell am See en de Kids Club in Seefeld, biedt Holland international dit jaar ook nieuwe kindercrèches in Gerlos en Flachau en een nieuwe Kids club in Disentis.


---