Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ARKE LANCEERT 4 WINTERSPORTBROCHURES


- Gratis Ski Etui voor alle Arke wintersporters
- All Inclusive wintersport steeds populairder
- Kindvriendelijke skigebieden sterk in opkomst

Rijswijk, vrijdag 7 september 2007 - Het wintersportaanbod van Arke bestaat deze winter uit vier brochures: Arke Ski Actief, Arke Ski kids, Arke Winterwereld en Arke Ski All Inclusive. Voor ieder type wintersporter een brochure vol aantrekkelijke reizen. Daarnaast krijgt iedereen vanaf 12 jaar bij boeking van een wintersportreis bij Arke een Ski Etui.

Arke Ski Etui
Iedereen vanaf 12 jaar die via arke.nl, een Arke reisbureau of het Arke contactcenter een wintersportreis boekt (ongeacht welk reismerk) krijgt een gratis Arke Ski Etui voor ski's en snowboard. Hiermee kunnen zowel ski's als snowboard mee de piste op worden gedragen. Na gebruik is het etui op jaszakformaat op te vouwen.

4 Arke wintersportbrochures
De Arke wintersportbrochures van het winterseizoen 2007/2008 zijn gericht op vier type wintersporters: de wintersporter die uitdagende pistes zoekt, families met kinderen, de vakantieganger die ook op andere manieren van het sneeuwlandschap geniet dan per ski of snowboard en de All Inclusive wintersporter.


. Arke Ski All Inclusive
De All Inclusive vakantie kent ook op wintersportgebied een steeds grotere populariteit. In Arke Ski All Inclusive zijn niet alleen vakanties te vinden waarbij het eten inclusief is, maar ook de skipas, -huur of -cursus. Zo weet de vakantieganger vooraf waar hij aan toe is. Arke biedt Ski All Inclusive vakanties aan in de landen Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Finland en Duitsland. Nieuwe bestemmingen zijn St. Oswald, Werfenweng, Kirchdorf, Vent en Mittelberg in Oostenrijk en Waldmünchen in Duitsland.


. Arke Ski Kids
De Arke Ski Kids bevat bestemmingen en accommodaties die bij uitstek geschikt zijn voor familievakanties. De brochure toont een overzicht van de beste 'learn to ski' gebieden en van gebieden met kinderclub en -opvang. Ook zijn er kinderkortingen te vinden, zoals in het Oostenrijkse Badgastein waar kinderen tot en met 17 jaar gratis mee kunnen. De skigebieden van deze brochure bevinden zich in Tsjechië, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Frankrijk en Noorwegen. Naast de populaire Nederlandstalige kindercrèche in Zell am See en de Kids Club in Seefeld, biedt Arke dit jaar ook nieuwe kindercrèches in Gerlos en Flachau en een nieuwe Kids club in Disentis. Nieuwe bestemmingen voor Arke zijn in Oostenrijk Werfenweng en Gargellen; in Noorwegen Oppdal en Hunderfossen; in Frankrijk de wintercamping in Le Grand Bornand en in Zwitserland het skigebied Disentis.


. Arke Ski Actief
De Arke Ski Actief brochure toont het aanbod in de meest populaire en uitdagende skigebieden binnen, maar ook buiten Europa. Zo zijn in deze brochure naast skivakanties in Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Tsjechië nu ook vakanties in Amerika en Canada te vinden. Nieuwe bestemmingen voor Arke zijn St. Moritz in Zwitserland, Kaltenbach en St. Gallenkirchen in Oostenrijk, Aspen, Brechenridge, Winter Park, Copper Mountain in Amerika en Whistler in Canada.


. Arke Winterwereld
In Arke Winterwereld ligt de focus op de sfeer van de wintervakanties. Deze brochure is geschikt voor wintersporters die niet alleen op de piste willen staan. Zo is in de Arke Winterwereld brochure een ruim aanbod aan winterwandelen en excursies te vinden. Dit jaar heeft Arke voor het eerst langlaufvakanties in het aanbod. Naast de traditionele wintersportlanden Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Duitsland, staan er ook skivakanties in Finland in deze brochure. Nieuw in het aanbod van Arke zijn de bestemmingen Dachstein West en Salzkammergut in Oostenrijk.


---



Ingezonden persbericht