Digitale Gemeente Houten

Instuifavond onderwatersportvereniging hi-dive

maandag 27 augustus 2007 - Bron: Hi Dive

Onderwatersportvereniging Hi-Dive verzorgt in Houten en omstreken opleidingen voor persluchtduiken en snorkelen. Daarnaast heeft de vereniging een afdeling trimzwemmen, waar de fijne kneepjes van de zwemkunst kunnen worden getraind. De trainingen vinden plaats op de vrijdagavonden in zwembad De Wetering in Houten.

Vooruitlopend op de verenigingsmarkt half september, houdt Hi-Dive op vrijdagavond 7 september vanaf 7 uur open huis in zwembad De Wetering. Die avond kunnen belangstellenden voor persluchtduiken, snorkelen of trimzwemmen geheel vrijblijvend een proefles volgen. In die les kan kennisgemaakt worden met een van de onderwatersporten of kan een zwemles voor een van de zwemvaardigheidsdiplomas worden gevolgd. De trainers en instructeurs van Hi-Dive zijn die avond aanwezig om alle vragen die er leven te beantwoorden.

Welke sport er ook wordt gekozen, de leden worden bij Hi-Dive van A tot Z begeleid. Extra begeleiding omdat het snorkelen toch wel moeilijk is? Geen probleem. Wat extra ondersteuning bij de theoretische lessen van de duikopleiding? Wordt geregeld. Is de vlinderslag toch wel ingewikkeld om te leren? Blijf maar even wat langer, dan trainen we samen door.

Deze persoonlijke aandacht is onderdeel van de prima sfeer binnen de vereniging. Vaak blijven de leden na de wekelijkse trainingsavond nog even hangen voor een praatje. Ook het jaarlijkse Zeelandweekend is een druk bezochte happening.

Wilt u eens een eerste ervaring onder of boven water opdoen? Op 7 september a.s. bent u vanaf 7 uur van harte welkom in zwembad De Wetering. De kosten voor een proefles snorkelen bedragen 5,-, voor een proefduik met perslucht wordt een bijdrage in de kosten van 15,- gevraagd. Mocht er nadien besloten worden lid te worden van Hi-Dive, dan worden deze bedragen in mindering gebracht op de contributie. Aanmelden voor deze gezellige en sportieve avond? Ga naar www.hi-dive.nl, vul het aanmeldingsformulier in en stuur deze door naar de ledenadministratie.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).