Ingezonden persbericht


Persbericht van Theater Zeebelt
27 augustus 2007

PHANTOMSTORY
One never chooses to be a revolutionary -
it's the revolution that chooses you.

Een Theater Zeebelt productie, bedacht en gemaakt door Nicola Unger

In een unieke combinatie van live poppenspel, schaduwspel, orgineel nieuwsmateriaal en videoprojectie wordt het waargebeurde verhaal vertelt van de bijna-ontmoeting van een Duitse vrouw met de meest bekende terrorist van de jaren '70: Carlos the Jackall. Haar leven verandert daardoor ingrijpend, want in de ogen van anderen wordt ook zij een terrorist. En zo blijft the Jackall in haar leven: ongrijpbaar, ongezien zelfs, maar altijd aanwezig en klaar om haar te besluipen.

Dit programma maakt deel uit van Ground Two, de tweede editie van een jaarlijks festival waarin Haagse broedplaatsen zich presenteren aan het publiek.

Locatie: Theater Zeebelt, De Constant Rebecqueplein 20 A, Den Haag Datum: vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2007 Aanvang 7 en 8 september: 20.30 uur / zondag 9 september 14.30 uur Voertaal: Engels
Toegang: gratis
Reserveren via: info@zeebelt.nl of 070 4656546
Info: http://www.zeebelt.nl

Het avontuurlijkste podium van Den Haag is terug!
Vanaf 5 september is Theater Zeebelt open op de nieuwe locatie aan het De Constant Rebecqueplein 20A. Met het verbouwingsstof nog in de haren zal Theater Zeebelt weer nieuwe spannende voorstellingen presenteren. Theater Zeebelt is een werkplaats waar aan een nieuwe, noodzakelijke, unieke beeld- en verbeeldingstaal wordt gesleuteld door beeldend kunstenaars en podiumkunstenaars. Een plek waar interdisciplinair en multidisciplinair talent zich kan ontwikkelen. Maar bovenal is Zeebelt een plek waar het publiek in contact kan komen met makers, hun werkproces en de dingen die ze maken. Zeebelt richt zich dus ook op het maken van innovatieve, speelse programma's die het publiek toegang en inzicht geven in het creatieve proces en hen ervoor enthousiast maken.


---- --