Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Veenhuizen, 3 september 2007

PeerGrouP speelt 'Rondumheer'

In september en oktober speelt locatietheatergezelschap de PeerGrouP in vier verschillende landschappen verspreid over Drenthe de voorstelling Rondumheer. In dit visuele concert staat het landschap als verhaal centraal.

Vier landschappen in Drenthe. Allemaal hebben ze hun eigen geschiedenis en toekomstperspectief. Ze herbergen oude legendes met akelige waarheden, of worden al jaren over het hoofd gezien. In Rondumheer vertelt het landschap haar verhaal.

Door middel van klanken, muziek (op onder andere zelfgemaakte instrumenten) en licht laat de PeerGrouP het landschap spreken; een beeldverhaal om naar te luisteren. Toevallige valken en wervelende windjes waaien overal doorheen. Op uw zelf meegebrachte klapstoel hoeft u alleen nog maar te kijken en te luisteren naar wat er rondom u verteld wordt. In Rondumheer is de natuur de grootste improvisator.

Data:
7 t/m 9 september: bij het Strokasteel in Veenhuizen (dit is tevens de laatste voorstelling die bij het kasteel gehouden wordt voor de afbraak) 14 t/m 16 september: in de Zuursche Duinen bij Een (verzamelen en parkeren bij de Hoofdweg ter hoogte van ingang Steenbergerveld) 28 t/m 30 september : bij de schans Katshaar bij Coevorden 5 t/m 7 oktober: wordt z.s.m. bekend gemaakt op onze website

Routebeschrijvingen van de locatie kunt u vinden op www.peergroup.nl.

Aanvang: 20.30
Makers: O.a. Sjoerd Wagenaar, Sytze Pruiksma, Dennis van Tilburg, Emiel Driesten, Yvonne Muller en nog vele verschillende gasten! Entree: ¬ 10,00 / ¬ 7,50 korting
Reserveren: Via www.peergroup.nl of telefonisch via 0592-396939 (alleen tijdens kantooruren)

Vergeet niet een eigen stoel mee te nemen. Rondumheer wordt in de buitenlucht gespeeld, wij raden aan warme kleding en geschikt schoeisel mee te nemen.



Ingezonden persbericht