Digitale Gemeente Houten

Seizoensopening Chipolata met Def Rhymz

maandag 3 september 2007 - Bron: Chipolata

Vrijdag 7 september gaat Chipolata na een zomersluiting van 7 weken eindelijk weer open! En dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, Def Rhymz weet hoe hij een feestje moet bouwen en daarom hebben wij hem uitgenodigd het nieuwe seizoen knallend te openen.

We kennen hem allemaal nog wel van 'schudden' uit 2001. Def Rhymz is wel gek maar niet achterlijk. Hem live zien is een beleving die op zichzelf staat. Def is een man met onuitputtelijk veel energie, een elastieken lijf, een enorme brok levenslust en een hyperactief libido. Al staat hij vooral bekend om zijn ondeugende teksten en haantjesgedrag, de Rotterdammer heeft veel meer in zijn mars. Kom zijn optreden dus bekijken in Chipolata op vrijdag 7 september.

Kaartverkoop alleen op vrijdag 7 september vanaf 22.00 uur aan de deur. Een kaartje kost 5,- voor leden en 7,- voor niet leden. De deuren gaan open om 22.00 uur.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).