CWI en Club Med houden speeddate voor wintersportvacatures

04/09/2007 11:38



Centrum voor Werk en Inkomen



De luxe reisorganisatie Club Med houdt op vrijdag 7 september een landelijke wervingsdag op CWI Amersfoort. Club Med is op zoek naar medewerkers voor functies op wintersportbestemmingen in Europa. Tijdens de informatiedag krijgen kandidaten informatie over de vacatures, waarna direct een speeddate met de werkgever plaatsvindt.

Club Med zoekt enthousiaste medewerkers die zin hebben in een internationale uitdaging op de mooiste plekjes in Europa. De reisorganisatie heeft vacatures voor werk in de receptie, de keuken, de Mini Club Med, de bar en als kamerhulp. Kandidaten dienen per december beschikbaar te zijn voor een periode van tenminste vier maanden. Verder dient men te beschikken over beroepsrelevante ervaring en een goede kennis van de Franse taal.

CWI/EURES
Club Med werkt bij het zoeken naar personeel in Nederland samen met het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI). De afdeling EURES van CWI werft en selecteert geschikte kandidaten en faciliteert de selectiedagen. Europese vacatures zijn online beschikbaar via www.werk.nl.

De Club Med-selectiedag vindt plaats op vrijdag 7 september a.s. bij CWI Amersfoort. Aanvang is 10.00 uur. Kandidaten kunnen zich aanmelden door een CV te sturen naar clubmed@cwinet.nl. Voor meer informatie, kijk op www.werk.nl en www.clubmedjobs.com





http://www.werk.nl