Sanoma Uitgevers

Tuinieren heet nu Tuin&Co

7 september verschijnt de eerste compleet vernieuwde Tuinieren onder de naam Tuin&Co. Met een schat aan tuinideeën en in een nieuw fris jasje gestoken. Met praktische tuintips en veel ruimte voor de persoonlijke tuinbeleving. Tuiniers delen nu eenmaal graag hun ervaringen en in Tuin&Co vinden ze hiervoor een podium.

Degelijkheid en veel op de maand toegesneden informatie, dat is waar Tuinieren om bekend stond. Dat blijft in Tuin&Co uiteraard overeind. Onder andere in de nieuwe praktische rubriek âAan de slagâ. Hierin staan tips waar de lezer direct de tuin mee in kan.

In Tuin&Co zijn de bijdragen van lezers meer dan welkom. In de rubriek âMijn Plekâ vertellen tuiniers waarom nu juist dÃe plaats in de tuin zoveel voor ze betekent. Lezers kunnen hun verhalen kwijt en hun eigen bijzondere, soms ontroerende fotoâs vinden een plaats in de rubriek âVastgelegdâ. Een leuke, persoonlijke aanvulling op de professionele fotografie die het blad zo mooi en kleurig maakt.

De vormgeving van het nieuwe Tuin&Co kon natuurlijk niet achterblijven bij de sprankelende inhoud. De toegankelijke opmaak en het heldere lettertype maken van Tuin&Co een overzichtelijk praktisch blad met een plezierige uitstraling. Je zou kunnen zeggen: zoals een goed onderhouden tuin behoort te zijn!

Tuin&Co. Het leukste en handigste tuinmagazine

Vanaf 7 september in de winkel voor de ongewijzigde prijs van euro 3,90. Mét gratis tuinhandschoenen.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met ruim 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 125 websites dé grootste multimediale uitgever in Nederland. In het jaar 2006 haalde Sanoma Uitgevers en haar deelnemingen â Sanoma Magazines Netherlands â een omzet van 531 miljoen euro. In Hoofddorp werken 1150 medewerkers op zowel de redacties als de ondersteunende afdelingen. De dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen bv, ilse media en RCV Entertainment voegen nog eens een kleine 800 medewerkers aan het totale personeelsbestand toe.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern SanomaWSOY. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in dertien landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (niet voor publicatie):

Hoofdredacteur a.i.

Contactpersoon : Helmke van Geel

Mobiel : 06 â 533 846 28

E-mail : h.van.geel@sanoma-uitgevers.nl

3 september 2007