Gemeente Utrecht

Persgesprek over tram in stad en Regio Utrecht gaat niet door

Tot onze spijt moeten we de uitnodiging voor het persgesprek over "De toekomst van de tram in stad en regio" intrekken. Het gesprek was gepland op vrijdag 7 september om 08.00 uur in de tramremise van Connexxion aan de Remisweg 1 in Nieuwegein.

Een belangrijke aanleiding om het gesprek op die locatie en dat tijdstip te houden was de aanwezigheid van een moderne, Franse lage vloertram uit Mulhouse, die speciaal voor het Autovrij Uitfeest naar Utrecht gehaald wordt. Het transport van de tram heeft vertraging opgelopen en zal naar verwachting pas vrijdag in de loop van de dag arriveren.

Bijgevoegd sturen wij u een persbericht met informatie over ambities van stad en regio ten aan zien van de uitbouw van de railinfrastructuur en met betrekking tot besluitvorming . Eveneens bijgevoegd is de publieksfolder over de tram van de toekomst, die zondag op het Autovrij Uitfeest wordt verspreid.

Mocht u belangstelling hebben om foto's en opnamen te maken van de aankomst van het ruim 30 meter lange tramvoertuig bij de Connexxion Remise in Nieuwegein, dan kunt u uw telefoonnummer doorgeven zodat we u tijdig kunnen informeren over het tijdstip van aankomst.

Noot voor de media
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gemeente Utrecht, Bestuurscommunicatie, Gerard Derksen, telefoon: 030- 286 1168