Gemeente Soest

Wethouder Krijger

Datum: 07/09/2007

Gemeentepenning voor de heer A.F.M. Krijger

Burgemeester Noordergraaf heeft op vrijdag 7 september de gemeentepenning uitgereikt aan de heer A.F.M. Krijger. De heer Krijger zet zich vanaf 1982 in voor de gemeente Soest, onder andere als raadslid en wethouder.

Daarnaast is hij actief als vrijwilliger/bestuurslid binnen het verenigingsleven. De penning wordt uitgereikt op om 12.30 uur in het gemeentehuis van Soest.

Op 7 september 1982 is de heer Krijger beëdigd als raadslid van de gemeente Soest. Hij is een lange aaneengesloten periode een zeer actief en betrokken raadslid geweest. Nu is hij met zijn tweede termijn bezig als wethouder.

Naast het feit dat hij zich inzet voor de belangen van de gemeente Soest is hij ook betrokken bij het 'vrijwilligersleven', al dan niet als bestuurslid. Hij is onder meer actief als lid binnen de Historische vereniging waar hij diverse evenementen organiseert.

Ook is hij een actief bestuurlid van de Warmbloed Paardenfok Vereniging. Verder 'verzamelt' de heer Krijger niet meer in gebruik zijnde computers, die hij opknapt en vervolgens weggeeft aan mensen die niet in staat zijn zelf een 'goede' computer aan te schaffen.

Ook zorgt hij er dan voor dat de weg te geven computers op kundige wijze aangesloten worden.

.