Gemeente Heerlen



Unieke samenwerking gemeente Heerlen en Guido's Orchestra

Spektakel op Pancratiusplein

Op zaterdag 8 september verzorgt Guido's Orchestra in samenwerking met de gemeente Heerlen een spektakel van internationale allure op het Pancratiusplein in Heerlen. De muziek van Guido's Orchestra staat net als Heerlen voor NIEUWE ENERGIE en bewustzijn, kortom het denken vanuit geloof in eigen kracht. Guido's Orchestra en de Gemeente Heerlen hebben dan ook niet lang getwijfeld om hun krachten te bundelen en samen een fantastisch evenement neer te zetten in Parkstad Limburg!

De ruim 3000 bezoekers worden op 8 september ondergedompeld in een avond vol warmte, romantiek, passie en energie, waarbij de show zowel wat betreft muziekstijlen, vorm als dynamiek ongekend zal zijn. Guido's Orchestra kan omschreven worden als een jeugdig poporkest met cross-over muziek tussen pop en klassiek. Blikvanger van de productie is orkestleider Guido Dieteren (uit Landgraaf), zijn vrouw Wendy Kokkelkoren, de vaste zangsoliste van Guido's Orchestra komt uit Heerlen. Ze timmeren zowel nationaal (concerten met Marco Borsato in Gelredome) als internationaal hard aan de weg en zijn op weg naar een internationale doorbraak. Guido's Orchestra brengt deze avond voor het eerst het nieuwe CD repertoire ten gehore. De nieuwe CD wordt het komende jaar nationaal en internationaal gereleased.

TV/DVD special

Het Pancratiusplein wordt op 8 september omgetoverd tot een unieke filmset met een romantisch tintje. Tijdens dit mega concert van Guido's Orchestra worden opnames voor een TV/DVD special gemaakt voor Nederland, België, Duitsland en Amerika.

Avond vol passie en hartstocht

Nadat Guido's Orchestra samen met Marco Borsato in 2006 maar liefst 10 keer op rij een uitverkocht Gelredome in Arnhem op zijn grondvesten liet trillen voor 320.000 uitzinnige mensen, zijn Guido, zijn poporkest en solozangeres Wendy Kokkelkoren helemaal klaar voor een avond vol muzikale passie en hartstocht in Heerlen. Ook het gemeentebestuur van Heerlen verheugt zich op deze avond die het hart van de stad laat kloppen.

Burgemeester Gresel: "Eigen talent moet in de eigen stad een podium kunnen krijgen. Dat past ook prima in onze stadsvisie waarin de levendigheid van het centrum en het investeren in cultuur en jeugd belangrijke pijlers zijn. Het optreden van Guido's Orchestra hoort daarom bij een energieke stad als Heerlen."

Wethouder Scholtissen: "Heerlen krijgt er een TOP-evenement bij!!! Klasse!!"

Guido: "Ik voel me zeer vereerd dat wij samen met de gemeente Heerlen zo'n uniek evenement gaan neerzetten. Ik kijk er nu al reikhalzend naar uit om samen met mijn orkest, en zangeres Wendy het Pancratiusplein volledig plat te spelen. Het voelt heel bijzonder om in mijn geboortestad onze nieuwe tv specials te gaan opnemen. Het plein met de prachtige Pancratiuskerk (de plek waar mijn vrouw Wendy en ik getrouwd zijn), het indrukwekkende Glaspaleis en de gezellige terrasjes en cafés als decor. en niet te vergeten het publiek dat ook een hoofdrol speelt in dit geheel!"

Wendy: "Het is echt thuiskomen als wij na concerten weer met de tourbus in onze mooie streek aankomen. Vooral de mensen uit Parkstad Limburg volgen en ondersteunen ons bij alles wat we doen, gewoon geweldig!!! Ik krijg al kippenvel als ik denk aan 8 september. "

Praktische informatie
Datum: Zaterdag, 8 september 2007
Tijdstip: Kassa open vanaf 18:00 uur
Start voorprogramma: 19:15 uur
Start concert: 20:00 uur
Einde: + 22:45 uur
Locatie: Pancratiusplein te Heerlen
Tickets: Organisatie Ticket Service Nederland BV Ticketprijzen (Alle prijzen EXCL. Servicekosten)
1e rang E 37,50

2e rang E 32,50

3e rang E 25,00
Verkooppunten: Kaarten zijn vanaf 19 mei te koop bij: Postkantoor
GWK Kantoor
VVV Kantoor
Free Record Shop
www.ticketservice.nl
Ticketservice: 0900-3001250 (45 cpm) Sponsoren: Hoofdsponsor à Aevitae
Grootsponsor à Rabobank Parkstad Limburg
Grootsponsor à Heuts Automaterialen
Mediapartners : L1
Limburgs Dagblad
Dagblad De Limburger
Weekend Gezet
Voor actuele informatie: www.guidoinfo.com.


---
Noot voor de pers: rechtenvrije foto's van Guido's Orchestra kunt u opvragen bij Revi Music.

HEERLEN, 8 mei 2007

Concernstaf Communicatie Revi Music

Francine Pelzers Communicatie
(045) 560 40 70 Fiona Schepers
06 - 30731041 (buiten kantooruren) (045) 569 14 76 persvoorlichting@heerlen.nl fiona@revimusic.nl


---- --