AutoRai

Maserati Classic & International 2007 in Nederland

(8/6/2007)
Van 6 tot en met 9 september 2007 wordt in Nederland de grootste internationale Maserati meeting van Europa georganiseerd: de Maserati Classic & International. Tijdens dit unieke vierdaagse evenement zullen Maserati-eigenaren uit heel Europa met hun unieke autoâs hun opwachting maken in Nederland om met hun Maserati te genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft. Op 8 september wordt het befaamde TTâCircuit bij Assen aangedaan door honderden Maseratiâs.

Ieder jaar organiseert één van de exclusieve Maserati-clubs uit Europa, die door de Maserati fabriek officieel erkend zijn, een internationale meeting. In 2007 is Nederland aan de beurt, en zal de Maserati Club Holland als gastheer optreden. De Maserati Classic & International van 6 tot en met 9 september 2007 belooft een grandioos evenement van internationale allure te worden. Met naar verwachting meer dan 120 gastequipes uit heel Europa en een eigen ledenbestand in Nederland van momenteel zoân 600 Maseratiâs verwacht de Maserati Club Holland de grootste opkomst aan Maseratiâs ooit in Europa.

Kom naar Assen
Met diverse voor het publiek toegankelijke onderdelen zal iedere autoliefhebber kunnen meegenieten van het beste dat de Italiaanse auto-industrie heeft voortgebracht. De circuitdag vindt plaats op zaterdag 8 september, waarbij alle Maserati-bezitters uit heel Europa worden uitgenodigd om hun Maserati mee te brengen naar het TT-circuit van Assen om te showen en om te rijden. Iedereen die in een Maserati, Citroën SM, OSCA, Ligier JS2 of Chrysler TC arriveert, kan zijn auto de paddock op rijden en deze laten zien aan het publiek. Tegen een kleine vergoeding is het eveneens mogelijk om zelf te rijden op het circuit! Ook niet-clubleden kunnen dus genieten van deze dag.

De organisatie van de Classic & International nodigt ook nadrukkelijk iedere autoliefhebber uit om te komen kijken naar dit bijzondere treffen. De circuitdag is namelijk ook voor het publiek toegankelijk tegen een zeer vriendelijke toegangsprijs. Kom kijken naar die schitterende moderne en klassieke Maseratiâs, zie ze rijden over het circuit en beleef het Maserati gevoel. Verschillende spectaculaire demonstraties en presentaties maken de dag beslist de moeite waard om langs te komen en te genieten.

Joost Rijnbeek van Maserati West Europe: âDe Maserati Club Holland is een van de best georganiseerde en enthousiaste Maserati Clubs ter wereld. Een grootschalig evenement als de MCI 2007 is bij hen dan ook in goede handen. Bovendien leeft het merk Maserati nu meer dan ooit, wat duidelijk te zien zal zijn gedurende dit evenement.â

Maserati eigenaren kunnen zich nog aanmelden voor deelname aan het evenement. Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.mci2007.nl