Ingezonden persbericht


Open Dagen ter opening van het nieuwe winterseizoen 2007 - 2008!

Zondag 9 & 16, als ook Zaterdag 22 september a.s. zijn de Open Dagen ter opening van het nieuwe wintersportseizoen. Alle drie de Open Dagen geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Er worden proeflessen skiën, snowboarden en (NIEUW) switchboarden gegeven voor beginners Doorlopend vrij skiën en snowboarden voor mensen met ervaring. Voor de kinderen zijn er 6 trampolines en 5 springkussens beschikbaar en ze kunnen op de foto met Skino. Diverse informatie stands en promotieteams van reisorganisaties, verenigingen en Indoor Skydive Roosendaal zijn aanwezig om de aanwezige gasten van informatie te voorzien.

Uiteraard zijn er veel aanbiedingen en is er een doorlopende modeshow in de aanwezige sportspeciaalzaak. In de Tiroler Bierstube zal de 1e Apres Ski party van het seizoen zijn.

Op zaterdag 22 september kunnen de kinderen buiten op het parkeerterrein ook sneeuwpoppen maken en of een 'sneeuwballenwedstrijdje' spelen.

Voor de proeflessen tijdens de Open Dagen is vooraf reserveren gewenst. Vrij skiën en snowboarden kan doorlopend.

De kosten tijdens de Open Dagen zijn ¤ 7.50 p.p. voor en uur vrij oefenen, een proefles van 1.5 uur kost ¤ 10.- p.p. voor alle leeftijden exclusief materiaal en borg.

Het algemene bezoek aan de Open Dagen en het gebruik van de springkussens, trampolines ed is uiteraard gratis. Voor informatie en reserveringen www.skidome.nl -- email adres info@skidome.nl of per telefoon +31 (0)165 -- 34 31 34
---

Voor meer persinformatie (