Gemeente Maastricht

Sporttreffen Maastricht - Koblenz

Op zondag 9 september 2007 vindt de 31e sportontmoeting plaats tussen de steden Maastricht en Koblenz. Dit jaar is de gemeente Maastricht gastheer. Aan de sportontmoeting nemen cira 210 sporters deel in 7 verschillende sporttakken.

De wedstrijden vinden plaats in de middag tussen 13.00 en 16.30 uur.

Bij de Maastrichtse Watersport Club wordt op de Maas geroeid met jongens en meisjes van 14-16 jaar tegen de Koblenzer Ruderclub Rhenania. De tafeltennissers met een handicap spelen bij de vereniging MGS in de sportzaal aan de Ponjaardruwe in Malberg tegen Rot-Weisz Koblenz.

De jeugdige zwemmers van de Zwemvereniging Kimbria zwemmen hun wedstrijd in zwembad Heer tegen de 1. Koblenzer Schwimverein 03 om 14.30 uur.

De Bowling Club Maastricht ontvangt de bowlers van de vereniging Bowler Sportverein Koblenz in het Bowlingcentrum Maastricht.

De C-jeugd van RKVVL/Polaris speelt haar wedstrijd om 15.00 uur op het sportpark West in Malberg. Jeu de Boules Club Amby ontvangt Tus Niederberg met een gemengd team van boven 40 jaar op de jeu de boules banen in Sportpark "de Heukel" in Amby.

De Maastrichtse Hockeyvereniging speelt met een gemengd team van jongens en meisjes van 13 en jaar tegen Rot Weisz Koblenz in Sportpark Geusselt, aanvang 15.00 uur.

De gasten uit Koblenz worden ontvangen op zondagmorgen om 11.00 uur op de accommodatie van de Maastrichtse Watersport Club door Luc Winants, wethouder van Sport, leden van de gemeenteraad en een afvaardiging van elke deelnemende Maastrichtse sportvereniging.

Na de wedstrijden zijn alle deelnemers op de accommodatie van de Maastrichtse Watersport Club te samen voor een gezamenlijke barbecue met muzikale ondersteuning van de Euro City Jazzband.

© 2007 Gemeente Maastricht