Regenboog meditatie voor China


Wereldwijde meditatie als steun bij ontwaken

EGMOND AAN DEN HOEF, 20070906 -- Van 9 september tot 11 september 2007 zullen honderden mensen over de hele wereld zich in een meditatie oefening richten op het geven van steun aan het huidige ontwakingsproces van China. Het betreft een bonte verzameling van "lichtwerkers", boeddhisten, christenen, vredesactivisten, wetenschappers en vele anderen.

Beijing, aan de Gele Zee, noemen zij het "Hoofd" van China; de centraler gelegen stad Xi'an met meer dan 3 miljoen zielen wordt als het "Hart" gezien. Xi'an is de eerste hoofdstad van China geweest, van de eerste keizer en was destijds het begin (of eindpunt) van de zijderoute.


Wanneer het spirituele hart van China weer open gaat, zal er, zo hoopt men, een vloedgolf van onvoorwaardelijke liefde en compassie over Moeder Aarde stromen. (Opmerkelijk detail: de oefening valt samen met de zesde verjaardag van de wereldschokkende terreuraanslagen van 11 september 2001 in New York, die toen niet voorkomen konden worden wegens een geheel andere oefening: een militaire, waardoor er onvoldoende straaljagers beschikbaar waren. Volgens de organisatoren waren deze aanslagen uitgevoerd door duistere krachten, die kennelijk beoogden om de wereld te dompelen in een cultuur van angst, haat, wantrouwen en oorlog, die "niet zal eindigen tijdens onze levensspanne".)


Op 9 september (9-9) zou er een energiepoort open gaan die de oefening extra kan ondersteunen en bedoeld is om "angst matrixen in de huidige lineaire tijd op te lossen" en "onvoorwaardelijke liefde te laten stromen". 2007 staat voor 2 + 7 is negen. De 999 poort, 9-9-2007, is de energiepoort van de voleinding. Eenieder kan de oefening op '999' beginnen en dan gedurende drie dagen iedere dag doen; de derde dag is dan '9 11'.


Meer informatie kan men vinden op internet: http://www.kr8.nl/to?p=Regenboogmeditatie ( of bellen: 06-22945433 )





Ingezonden persbericht