Ingezonden persbericht

Finale Summerbabe Contest 2007

Zondag 9 september is het eindelijk zo ver; de grote finale van de Tele2 Summerbabe Contest gehouden bij beachclub Bloomingdale aan Zee. 12 finalisten strijden om de titel SUMMERBABE 2007. De winnares wint een trip naar Las Vegas en zal daar strijden om de internationale titel Miss Hawaiian Tropic Suncare.

Summerbabe 2007 is een initiatief van Summertime Magazine en Summerscene.nl. Gedurende de zomer zijn wij op zoek gegaan naar een leuke, sportieve en spontane meid die de uitstraling van Summertime Magazine vertaalt. Sinds mei dit jaar hebben meer dan 1.000 jonge meiden zich ingeschreven op de site www.summerscene.nl.

Via diverse media hebben we meiden in de leeftijd van 16 t/m 26 opgeroepen om zich in te schrijven om kans te maken op hun plek op de cover van Summertime Magazine. Daarnaast wint de winnares een fantastische reis die wel eens het begin zou kunnen zijn van een nieuwe carrière. Summerbabe 2007 gaat Nederland vertegenwoordigen in Las Vegas tijdens de internationale Miss Hawaiian Tropic Contest. Deze contest wordt live uitgezonden in heel Amerika.

Inmiddels zijn 100 meiden door naar de tweede ronde, waarvan er uiteindelijk 12 zijn geselecteerd door het publiek en de jury. Op 9 september zullen zij bij Bloomingdale aan Zee strijden om de ultieme titel; Summerbabe 2007.

Tijdens het mega feest 'Fame = DJ's', georganiseerd door 4N-GME, zal een geweldige modeshow en een zinderende finale plaatsvinden. De DJ-line up is als volgt; Junior Jack & Kid Creme, Ricky Rivaro, Gregor Salto, Lucien Foort en Prunk le Funk. Be there van 16.00u. tot 0.00uur. De Summerbabe Finale zal plaats vinden rond 19.00 uur.

Het belooft in ieder geval een heel spannende eindstrijd te gaan worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Hidde de Vries (hoofdredacteur Summertime Magazine)
Tel. 070-3225833