Ingezonden persbericht

(pic)

PERSBERICHT

Persbericht 09-09-07

PODIUM KLEURT ZATERDAG URBAN

Hardenberg-, Poppodium neemt zaterdag aanstaande (15-09) afscheid van de 'normale' Teenageparties want vanaf zaterdag 27 oktober zal alles anders, heviger en gezelliger worden. Zaterdag daarom een daverende Urban-party met o.a. lokaal talent, breakdancers and more. Wees er vanavond bij want we hebben weer van alles in huis! De podiumzaal, de dancing & café rocks staan zaterdag van 19.00 tot 23.00 uur tot je beschikking. Alleen 12 tot en met 15 jaar en absoluut geen alcohol.

In de nacht van zaterdag op zondag staat zowaar een nóg groter spektakel te wachten. Een spectaculaire editie van 'Urban Eclectic-party' met DJ Ray en onze Super-VIP DJ Chuckie!

Eindelijk komt het er dan toch van. Podium is er in geslaagd om de nr.1 Urban DJ CHUCKIE naar Hardenberg te halen voor een lange set! Chuckie is momenteel één van de meest gevraagde dj's, en toert over de wereld met zijn uniek mix van urban / house & eclectic. Een set van Chuckie is een belevenis! Vannacht komt hij naar Podium, tijdens een grote 'Urbannight' in de Podiumzaal.

Chuckie wordt op 25 juni 1978 als Clyde Sergio Narain geboren in Paramaribo, Suriname. Op zijn zevende verhuist hij naar Nederland. Daar mengt hij zijn Caribische roots met elektronische dansmuziek. Hij zet muziek op cassettes van radiopiraten en televisie, verknipt de tapes letterlijk met een schaar en maakt zo zijn eerste remixen. Chuckie start op zijn viertiende met het draaien als dj, eerst met hulp van een cassettedeck, een platenspeler en een versterker en daarna met een mixer die hij van zijn moeder cadeau krijgt. Zijn eerste optreden is in 1993 tijdens een feest in het Haagse Voltage. Vanavond in de grote Podiumzaal. Be there! Meer informatie en alle artiesteninfo lees je op de website www.poppodium.nl.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht