Politie Zeeland


---


O-2864-2007 Fietser op snelweg
Vanmorgen rond 10.15 uur kwam bij de meldkamer van politie Zeeland een melding binnen dat er een fietser over de A58 ter hoogte van Goes reed.
De 19-jarige Brit reed op z'n mountainbike. De agenten hebben hem meegenomen naar het bureau. Dar ontving hij een boete van 80 euro.

Z-2865-2007 Automobilist na achtervolging beroofd
In de nacht van zaterdag op zondag rond middernacht hebben op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen twee onbekend gebleven mannen een automobilist mishandeld en zijn autoradio en GSM afhandig gemaakt.
De 18-jarige automobilist uit Axel had zijn auto geparkeerd op het parkeerterrein van de Mac Donalds in Terneuzen toen er twee onbekende mannen naar zijn auto kwamen lopen. De jongeman vertrouwde het niet, startte zijn auto en reed weg.
Even verderop zag hij dat de twee achter hem aanreden.
Na een achtervolging wisten ze hem klem te rijden op de Haarmanweg en werd met verbaal geweld het portier opengetrokken.
De automobilist en zijn inzittende kregen klappen en de daders gristen de autoradio en de GSM weg.
Ze zijn vervolgens weggereden in de richting van de Mercedes garage.

W-2866-2007 Teveel gedronken
Afgelopen nacht omstreeks 05.50 uur is op de Stadsschuur in Middelburg een 24-jarige automobilist uit die plaats aangehouden voor rijden onder invloed.
Hij kreeg een rijverbod van 6 uur.

Z-2867-2007 Aanhouding
Zondagmorgen om 09.09 uur is in de Kloosterlaan in Sas van Gent een 30-jarige inwoner uit Gent (B) aangehouden.
De man wordt ervan verdacht een 78-jarige inwoner uit die plaats te hebben mishandeld en een zijn personenauto te hebben vernield aan het Paardenvest in Sas van Gent. De man is ingesloten.
De oorzaak ligt in de relationele sfeer.





Politie Zeeland