Mondriaan Services kiest voor e-HRM van SDB Groep

10/09/2007 16:22



SDB Groep



Leidschendam - SDB Groep heeft met Mondriaan Services, het zelfstandig opererende Shared Services Center van Mondriaan Zorggroep te Heerlen, een vijfjaren-contract afgesloten voor gebruik van de on-line applicaties SDB-Salaris en SDB-HRM. Beide toepassingen passen perfect in de strategie van Mondriaan Services om klantgerichter te opereren en zowel medewerkers als het management moderne en praktische personeelsinformatie- en beheersinstrumenten aan te bieden.

Mondriaan Services wil uitgroeien tot toonaangevende dienstverlener in de sector Zorg en Welzijn in Zuid-Limburg. Om deze ambities waar te maken is zij een strategisch partnership aangegaan met SDB Groep, teneinde gezamenlijk e-HRM op de kaart zetten. Hierbij spelen de ASP-oplossingen van SDB Groep een cruciale rol. SDB-Salaris is nu al de meest gebruikte ASP-salaristoepassing voor de zorgsector en SDB-HRM zal volledig binnen dit model worden opgenomen. De Self Service modules van de SDB-productlijn worden aangeboden via het internet, zodat iedere medewerker en iedere manager overal toegang heeft tot de relevante informatie. Daarnaast zorgt SDB Groep voor de beschikbaarheid van de software en garandeert de continuïteit ervan. Mondriaan Zorggroep (2.200 medewerkers) zal van deze eigentijdse vorm van ondersteuning (het SAAS concept) kunnen gaan profiteren.

Na een uitgebreid selectie traject, waarbij diverse leveranciers waren betrokken, bleek dat de ervaring en ambitie van SDB Groep perfect aansloten bij de wensen van Mondriaan Services. SDB Groep - met 30 jaar ervaring in de zorg en met ASP-software op basis van de nieuwste internettechnologie - blijkt functioneel en technisch klaar voor de veranderingen in de zorg. Met behulp van e-HRM vindt decentrale registratie plaats en kunnen medewerker en manager altijd en overal beschikken over de meest up-to-date informatie. De efficiency-voordelen leveren de HRM-medewerker meer tijd op om adviserend te zijn richting medewerker en manager. Er ontstaat een hogere kwaliteit van de vastgelegde informatie en de manager kan meer sturen op zijn personele inzet. Om deze kwaliteitsslag te versterken zal ook de module SDB-Competentiemanagement worden geïntroduceerd.

SDB Groep is binnen de sector Zorg & Welzijn in dertig jaar uitgegroeid tot een erkend adres voor diensten en adviezen op het gebied van salaris, HRM, bouw, financiën en juridische vraagstukken. SDB Groep is met 90 professionals en meer dan 450 klanten marktleider in e- HRM en salarisverwerking voor de sector Zorg & Welzijn en verzorgt de salarisverwerking voor circa 100.000 werknemers in Nederland. In de afgelopen vier jaar maakte SDB Groep een grote innovatieve stap door diverse diensten via internet aan te bieden. Bovendien ontlast het de gebruikers van kostbaar en risicovol beheer van hun applicatie. Op dit gebied ontwikkelde SDB Groep - in nauwe samenwerking met haar klanten - een krachtige online- applicatie op het gebied van het human resource management (e-HRM) en salariëring.

Meer informatie: Chantal Luitjens, marketing & communicatie
tel. 070 357 08 00.





http://www.sdbgroep.nl