Ingezonden persbericht


De ultieme Audio ervaring met de nieuwe SRS Virtual-Surround-Sound gaming headset van Plantronics

Game On! Met de Plantronics .AudioÔ 770

Hoofddorp, 10 september 2007 --- Plantronics komt met zijn eerste SRS Virtual-Surround-Sound gaming headset, de .Audio770. Een USB adapter levert de stroom voor de SRS Virtual-Surround-Sound. De headset heeft een open oorontwerp, waardoor gamers tijdens LAN-parties de tactiek met hun teamgenoten kunnen doornemen.

.Audio 770 engineered for the game!

De .Audio 770 is speciaal ontwikkeld voor gamers; de lichtgewicht headset met verstelbare hoofdband en comfortabele oorkussentjes kan gedurende lange sessies worden gedragen. De virtuele surround soundtechniek dompelt je volledig onder in de game met maximale bassen die tot je komen door 40 mm speakers. De grote oorkussentjes zijn uiterst comfortabel en het open oorontwerp maakt het makkelijk te converseren met teamgenoten.

De .Audio 770 beschikt over Inline Controls, een achtergrondgeluidwerende microfoon voor een goede spraakherkenning en grote precisie, en een QuickAdjust microfoonsteel voor de juiste positie. De microfoon kan worden weggedraaid bij het kijken naar films of het luisteren naar muziek. De .Audio 770 is vanaf vandaag leverbaar en kost euro 79,99, inclusief BTW.

Over Plantronics

Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics ervaring in mission critical communicatie waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden One small step for man& vanaf de maan. Plantronics producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Tot de Plantronics familie behoren de merken Plantronics, Altec Lansing, Clarity, and Volume Logic. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong

Elske van Gent

T: +31 (0)20 421 0565

E: elske@l-dj.nl