Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 10 september 2007

Orange Business Services benoemt senior vice president Europa

Helmut Reisinger brengt strategische business focus in nieuwe rol

Orange Business Services benoemt Helmut Reisinger tot nieuwe senior vice president voor Europa. Reisinger heeft vijftien jaar ervaring in enterprise technology en wordt verantwoordelijk voor het positioneren van Orange Business Services als leidende enterprise communications service provider. Hij ziet daarbij toe op het volledige portfolio van value-added services voor klanten in zowel West- als Centraal-Europa.

Reisinger rapporteert aan Barbara Dalibard, president en CEO van Orange Business Services, en wordt lid van het Executive Committee. Voor zijn overstap naar Orange Business Services was Reisinger vice president West-Europa bij Avaya Inc.

Reisinger voegt een strategische business focus toe aan deze rol , zegt Barbara Dalibard. Zijn ervaring in het kiezen van de juiste strategie om de omzet te verhogen en tegelijkertijd de operationele resultaten te verbeteren, is van groot belang in de ontwikkeling van Orange Business Services tot volledig geïntegreerde operator in Europa.

Ik kijk er naar uit om tegemoet te komen aan de wensen van Europese klanten op het gebied van zakelijke communicatie en IT-services , vertelt Reisinger. Orange Business Services begrijpt wat global business inhoudt en is op een unieke wijze gepositioneerd om multinationals of andere wereldwijde spelers te bedienen wanneer deze s werelds meest dynamische opkomende markten betreden.

Reisinger vervangt Philippe Koebel, die senior vice president Emerging Markets and Indirect Channels wordt. Als lid van het Executive Committee leidt Koebel de activiteiten in opkomende markten, inclusief landen in het Midden-Oosten en Afrika. Koebel is er verantwoordelijk voor dat Orange Business Services het juiste niveau van activiteiten in deze regio s initieert, waar op dit moment groeimogelijkheden liggen. Daarnaast is Koebel verantwoordelijk voor indirecte kanalen, waaronder SITA-activiteiten, Partner Business Support en de algemene strategie en coördinatie van de Telco-partners van Orange Business Services.

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

De portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com .

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Bas Lepelaars, Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 77
E-mail: bas.lepelaars@orange-ftgroup.com
Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com