Tweede Kamer der Staten Generaal

Den Haag, 6 september 2007 vl/aw

COMMISSIES VERKEER EN WATERSTAAT EN LANDBOUW, NATUUR EN VOEDSELKWALITEIT BEZOEKEN PROVINCIE ZEELAND

Leden van de vaste commissies voor Verkeer en Waterstaat en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit brengen op maandag 10 september 2007 een werkbezoek aan de provincie Zeeland.
Het bezoek staat in het teken van de voortgang van het Natuurpakket Westerschelde en de aanstaande behandeling van de Scheldeverdragen in de Tweede Kamer.
Het bezoek begint om 10.15 uur in het Statencomplex in Middelburg met een ontvangst door de voorzitter van de provinciale staten van Zeeland, mevrouw K.M.H. Peijs. Aansluitend heeft een overleg plaats tussen de Kamerleden en verschillende belangengroeperingen.
Na een werklunch met leden van het college van Gedeputeerde Staten en leden van de commissie Ruimte, Ecologie en Water volgt een rondrit door de Hedwigepolder. Het werkbezoek eindigt om 15.00 uur.

De delegatie bestaat uit de volgende leden:
Dhr. R.W.F. Kortenhorst (CDA, Voorzitter commissie Verkeer en Waterstaat en delegatieleider), , Dhr. A.J. Koppejan (CDA), Mw. C.W.J.M. Roefs (PvdA), Dhr. P.F.C. Jansen (SP), Dhr. P. de Krom (VVD), Dhr. P. Madlener (PVV), Dhr. E.A. Cramer (ChristenUnie), Dhr. C.G. van der Staaij (SGP) en Dhr. C. Slager (Eerste Kamerlid, SP).

Griffier van de commissie is Dhr. Ch. Roovers.



Tweede Kamer der Staten Generaal