Ingezonden persbericht


Persbericht

Jörgen Raymann op stand Actebis tijdens de 3D Dealer Info Dagen

Nieuwegein, 7 september 2007 - Actebis Computers B.V., distributeur van diverse IT-producten, organiseert een fantastische veiling tijdens de 3D Dealer Info Dagen. Iedere bezoeker kan tijdens deze veiling bieden op producten aangeboden door BenQ, Dicota, Eminent, Epson, Fujitsu Siemens, Kaspersky, Microsoft, MSI, Netgear en Toshiba. Jörgen Raymann is op 10 september hierbij aanwezig en neemt als Ambassadeur van de Giving Back Foundation de cheque in ontvangst.

De veiling past uitstekend binnen het beursconcept van Actebis om de bezoekers de toekomst te laten ontdekken. Verschillende fabrikanten hebben voor deze veiling de nieuwste producten beschikbaar gesteld. De opbrengst van de veiling gaat naar de Giving Back Foundation, een mentorproject voor jongeren tussen de vijftien en achttien jaar.

Een spetterende veiling
Op maandag 10 september start de veiling om 17.00 uur op stand 43 van Actebis. Veilingmeester Marco van den Bosch brengt de nieuwste computerapparatuur en -accessoires, waaronder een prachtig notebook, onder de hamer. Dinsdag 11 september wordt de veiling om 16.00 uur geopend. Het doel is om zoveel mogelijk geld binnen te brengen voor de Giving Back Foundation. Op die dag neemt The NetworKing, Charles Ruffolo, de cheque namens de Foundation in ontvangst.

De geveilde producten worden direct meegegeven aan de hoogste bieder en kunnen eenvoudig met PIN betaald worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om op deze dagen een donatie te doen buiten de veiling om.

Giving Back Foundation
Giving Back is een mentorproject voor jongeren tussen de vijftien en achttien jaar. Dit zijn vaak allochtone scholieren die zich aan niemand kunnen spiegelen. Giving Back wil deze kloof dichten, door scholieren een persoonlijke mentor toe te wijzen. Samen maken de mentor en de scholier afspraken voor allerlei boeiende bezigheden, die ze regelmatig ondernemen. Meer informatie is te vinden op www.givingback.nl.

Actebis Computers B.V.
Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 70 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kunnen klanten bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete pc's, netwerk- en retailproducten. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk vormt ze de Actebis Groep.

De 3D Dealer Info Dagen worden gehouden op 10 en 11 september 2007 in de Jaarbeurs te Utrecht. Actebis is deze dagen te vinden op standnummer 43.



Ingezonden persbericht