Gemeente Nuth


'Gratis op weg' vervoersbewijzen Veolia

Op 1 juni jl. is de Gemeente Nuth gestart met de proef 'Gratis op weg'. Senioren van 65 jaar en ouder kunnen tijdens daluren gratis met de bus reizen binnen Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Onderbanken en Nuth. De gemeente Voerendaal doet niet mee aan dit project.
Een aantal buslijnen, onder andere vanuit Hulsberg en Wijnandsrade rijdt echter wel door Voerendaal en Weustenrade. Op deze lijnen is het gratis vervoersbewijs gewoon geldig. Veolia heeft haar buschauffeurs hiervan hernieuwd op de hoogte gebracht, naar aanleiding van klachten van inwoners van Nuth. Enkele chauffeurs waren tot voor kort nog niet goed geinformeerd hierover waardoor er misverstanden ontstonden op de eerder genoemde lijnen. De proef duurt nog tot 31 december 2007.

Heeft u andere vragen over het gratis busvervoer, dan kunt u bellen met het Gemeentelijk Informatiecentrum van Heerlen, tel. 045-560 50 50.
Heeft u vragen over het Wmo-vervoer, dan kunt u contact opnemen met het projectbureau Regiotaxi Parkstad, tel. 045-546 03 25.

Nieuws Nieuw op de site