Saxion Hogescholen
BR>

di 11 september 2007

Saxion opleidingen met een GOED beoordeeld

De opleidingen Accountancy, Bedrijfseconomie en Fiscale Economie van Saxion Hogescholen zijn door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) positief beoordeeld. Saxion Hogescholen ziet hiermee bevestigd, dat zij met het onderwijsprogramma dat enkele jaren geleden is vernieuwd de juiste weg is ingeslagen.

Alle hbo-opleidingen in Nederland moeten een keer per zes jaar via een officiële procedure, een zogenaamde accreditatie, hun kwaliteit door de NVAO laten meten.

Het onderwijsprogramma van de opleidingen wordt uitgevoerd in de vorm van projecten, die grotendeels in nauw overleg met de beroepspraktijk worden samengesteld. Studenten voeren projecten uit voor en bij bedrijven, de bedrijven zijn betrokken bij het beschrijven van de opdrachten en de beoordeling ervan. Op deze wijze volgt het onderwijs de meest actuele ontwikkelingen op de voet.

De opleiding is beoordeeld aan de hand van zes onderwerpen, te weten: doelstellingen van de opleiding, programma, inzet van personeel, voorzieningen, interne kwaliteitszorg en resultaten.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------