Gemeente Bussum

Aanbesteding inhuur tijdelijk personeel

15 Gemeenten en 2 gewesten in de regio 't Gooi, Vecht en Eem zoeken partners voor de inhuur van divers tijdelijk personeel.

De gemeenten Amersfoort, Baarn, Blaricum, Bunschoten, Bussum, Eemnes, Hilversum (onder voorbehoud*), Huizen, Laren, Leusden, Naarden, Nijkerk, Soest, Wijdemeren, Zeist en de gewesten Eemland en Gooi en Vechtstreek, kortweg; "gemeenten in regio `t Gooi, Vecht en Eem (GVE)" wensen raamovereenkomsten aan te gaan ten behoeve van de inhuur van divers tijdelijk personeel onderverdeeld in 5 percelen.


*De gemeente Hilversum doet vooralsnog mee onder voorbehoud. Eind september zal het College besluiten tot al dan niet deelname. Opvragers van het Bestek zullen eind september over het besluit geïnformeerd worden.

Aanbestedingsprocedure

De aanbesteding vindt plaats door middel van een openbare Europese procedure.

De condities voor deze procedure zijn weergegeven in het op te vragen document "Bestek ten behoeve van de Europese aanbesteding "Inhuur Tijdelijk Personeel `t Gooi, Vecht en Eem"" met referentienummers 2524305 en 2524301 (bijlagen). Het bestek geeft de te volgen procedure weer, de voorwaarden waar aanbieders aan moeten voldoen, de gunningcriteria alsmede algemene informatie over de deelnemende gemeenten.

De uiterste ontvangstdatum voor de Aanbiedingen is 2 november 2007 vòòr 12.00 uur, bij de Receptie Leveranciersingang van het stadhuis van de gemeente Amersfoort, Molenstraat 2 te Amersfoort.

De totale opdracht is opgesplitst in vijf percelen. Per perceel wordt beoogd raamovereenkomsten af te sluiten met drie opdrachtgevers met een looptijd van drie jaar, ingaande op 1 januari 2008. Deze overeenkomsten kunnen optioneel tweemaal met één jaar verlengd worden.

Aanbieders kunnen zowel op één als op meerdere percelen inschrijven.

Perceelindeling

Perceel A: ONDERSTEUNENDE MIDDELEN EN UITVOERING

Het gaat hierbij om het reguliere uitzendwerk. Dit perceel is vooral gericht op algemene en ondersteunende functies. Doordat met meerdere gemeenten wordt gewerkt, verdient een uitzendpool van "vaste" krachten in dit segment van de deelnemende gemeenten de voorkeur.

Perceel B: SOCIAAL EN WELZIJN

Het gaat hierbij om het aanleveren van geschikte arbeidskrachten op de vakgebieden Sociale Zaken, Onderwijs, Burgerzaken (Publieks Zaken) en Welzijn, van opleidingsniveau MBO en hoger.

Perceel C: RUIMTELIJKE ORDENING EN INRICHTING

Het gaat hierbij om het aanleveren van geschikte arbeidskrachten op de vakgebieden Ruimtelijke Ordening, Verkeer, Groen, Grondzaken, Civieltechniek, Milieu en Bouw- en Woningtoezicht, van opleidingsniveau MBO en hoger.

Perceel D: MANAGEMENT, STAF, BELEID EN FINANCIËN

Het gaat hierbij om het aanleveren van geschikte arbeidskrachten op HBO/WO niveau.

Perceel E: Payrolling

Het gaat hierbij om arbeidskrachten die door Opdrachtgever worden aangeboden aan Opdrachtnemer
om te verlonen.

Heeft u interesse in deze aanbesteding en wilt u het bestek ontvangen, dan kunt u tot en met 19 oktober 2007 het bestek aanvragen via het formulier op de website van de gemeente Amersfoort:

www.amersfoort.nl/inkoop