Politie Gelderland-Zuid

Verkeerscontroles

Regionaal, 11-09-2007 o Maandagavond en dinsdagmorgen werden op verschillende plaatsen in de regio verkeerscontroles gehouden.

Eenrichtingswegen

Maandag werd tussen 16.45 en 17.30 uur gecontroleerd op de Houtsestraat in Puijflijk. Op deze eenrichtingsweg negeerden 96 bestuurders het inrijverbod. Zij kregen hiervoor een proces-verbaal.

Op dinsdagochtend werd van 07.30 tot 08.00 uur gecontroleerd op de bouwweg naar Smitjesland in Lent, komende vanaf de A325. Tien automobilisten kregen daar een bekeuring voor het inrijden van deze eenrichtingsweg.

Verkeerscontrole Zaltbommel, Velddriel, Beneden-Leeuwen

Verder werd op dinsdagmorgen het verkeer gecontroleerd op de Steenweg en de Kloosterwiel in Zaltbommel, de provincialeweg (N831) bij Velddriel, de Van Heemstraweg, Zijveld, Zandstraat en de Margrietstraat in Beneden-Leeuwen. Tijdens deze controle werden 29 proces-verbalen uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel. Drie bestuurders kregen een bekeuring voor het rijden met alcohol op en een bestuurder kreeg een boete voor het rijden door rood licht. Een bestuurder van een bromfiets droeg geen helm en werd bekeurd.

(11)