Persuitnodiging:

Presentatie voorzitter Deltacommissie

Op 11 september maakt staatssecretaris Huizinga van Verkeer en Waterstaat bekend wie zij heeft benoemd tot voorzitter van de Deltacommissie. Zij doet dit op de netwerkdag 'Waterkoers' van Directoraat-Generaal Water van het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

De Deltacommissie wordt door de staatssecretaris in het leven geroepen om de opgaven voor de kust op de lange termijn in beeld te brengen. Dit is van belang vanwege de verwachte zeespiegelstijging. De commissie zal advies uitbrengen over een duurzame kustontwikkeling die veiligheid biedt aan het achterland op de lange termijn (tot 2200).

De netwerkdag van Directoraat-Generaal Water staat dit jaar in het teken van de Watervisie die afgelopen vrijdag gepresenteerd is.

De pers is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het onderdeel in het programma waar staatssecretaris Huizinga ingaat op de Watervisie en bekend maakt wie de voorzitter wordt van de Deltacommissie . Na afloop van deze presentatie is er in een persruimte mogelijkheid tot het stellen van vragen aan staatssecretaris Huizinga en de voorzitter.

Locatie: Kurhaus, Scheveningen
Datum: 11 september 2007
Tijd: 14:45 -- 15:30 uur

Noot voor redacties (