Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.10 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.

Zaken dinsdag 11 september

* Almere: Overval juwelier

* Grou: Getuigenoproep

* Hedel: Gewapende overval

* Den Haag: Gewapende overval GWK

* Amstelveen: Mislukte overval

* Resultaten uitzending 4 september en eventueel opgeloste zaken

Almere: Overval juwelier
Vrijdagochtend 18 mei 2007 is in Almere voor de tweede keer binnen een jaar juwelier Sparnaaij overvallen. De daders staan zeer duidelijk op bewakingsbeelden.

Hedel: Gewapende overval
Donderdag 7 juni 2007 is het Shell-tankstation op de Uithovensestraat in het Gelderse Hedel overvallen. Terwijl een dader buiten op zijn scooter wacht, valt een andere het tankstation binnen. Waarschijnlijk hebben de twee daders al eerder geprobeerd om een tankstation in het nabijgelegen Rossum te overvallen.

Den Haag: Gewapende overval GWK
Maandag 2 juli 2007 wordt op de Stationsweg in de Haagse Schilderswijk een filiaal van de GWK overvallen. De daders nemen een harddisc met bewakingsbeelden uit het Grens Wissel Kantoor mee, maar zijn - waarschijnlijk zonder dat ze dat beseften - wel gefilmd door de camera's van Straattoezicht.

Amstelveen: Mislukte overval
Zaterdagochtend 18 augustus 2007 is geprobeerd een filiaal van supermarkt van Dirk van den Broek in Amstelveen te overvallen. Terwijl een medewerkster een telefoontje pleegt in het kantoor, valt een van de daders bijna letterlijk uit de lucht. Ook deze dader staat op bewakingsbeelden.

Grou (Fr.): Getuigenoproep
In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 september is vanaf een aquaduct op de A32 bij het Friese Grouw een brokstuk van 25 kilo op een auto gegooid. Ondanks grote schade aan haar auto bleef de 21-jarige automobiliste ongedeerd.