Real Logic krijgt prominent directielid

11/09/2007 05:09



PR Newswire



PALM BEACH, Florida, September 11 /PRNewswire/ --
Real Logic, Inc., (OTC Bulletin-Bord: RLLC) kondigde vroeg deze morgen aan dat het een prominente internationale zakenvrouw aan zijn raad van bestuur heeft toegevoegd. Door deze toevoeging legt het bedrijf er meer de nadruk op dat het zich concentreert op de ontwikkeling van internationale zaken voor zijn alternatieve transportvoertuigen.

Brad Tolley, President-Directeur verklaarde dat: "Mw. Elena Golovanova, afkomstig uit Moskou de oriëntatie en het vernuft heeft om onze toegangsstrategieën voor de markt doeltreffend te bevorderen daar waar geestdriftige kopers, dankzij hun groeiende economieën erop gesteld zijn om Amerikaanse producten te kopen. Mw. Golovanova zal toezicht houden op de bloeiende Oost-Europese markt, inclusief Rusland, Oekranië, de Baltische Staten, de Balkan zowel als andere lidstaten van het Gemenebest van Onafhankelijke Staten."

Over haar benoeming tot directielid van Real Logic, verklaarde Elena Golovanova: "Ik ben erg enthousiast over mijn benoeming tot directielid van een bedrijf waarvan ik verwacht dat het een belangrijke bijdrage zal leveren aan de transportvereisten van mensen in veel landen. Ik hoop om vanwege Real Logic langdurige relaties te ontwikkelen en zakenvertrouwen uit te bouwen."

Real Logic, Inc. is via zijn dochterondernemingen bezig om alternatieve transportvoertuigen te ontwikkelen, die zowel brandstofefficiënt zijn als elektrisch en bedoeld voor vakantieoorden, de buurt, het openbaar transport en de vrije tijd. Afhankelijk van hun uitrusting, kunnen de voertuigen worden gebruikt voor transport in de lokale omgeving, vierwielaandrijving, op safari, in een vakantieoord, als veiligheidspatrouille, in bouwwerken of op de boerderij. In ontwikkelingslanden kunnen de voertuigen worden gebruikt op de weg of op open terrein om een eerste toegangstransport aan te bieden aan lagere prijzen dan de traditionele voertuigen. Real Logic, Inc. zal zijn producten te koop aanbieden in de VS en in bloeiende internationale markten.

TOEKOMSTGERICHTE UITSPRAKEN
Dit nieuwsbericht kan toekomstgerichte uitspraken bevatten onder de voorzieningen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, zoals aangepast die onderworpen zijn aan inherente risico's of onzekerheden. Deze risico's en onzekerheden worden van tijd tot tijd beschreven in de jaarlijkse, trimestriële en andere periodieke rapporten gearchiveerd door de onderneming bij de Commissie voor uitwisseling van effecten. Voor bijkomende informatie over risico's en onzekerheden en een bespreking van de financiële staten en voetnota's van Real Logic, raadpleeg de documenten gearchiveerd door Real Logic bij de beurscommissie en alle periodieke indieningen bij de beurscommissie. Real Logic houdt zich niet aansprakelijk en ontkent uitdrukkelijk iedere verplichting tot het bijwerken van toekomstgerichte uitspraken om gebeurtenissen of omstandigheden weer te geven na de datum van dit persbericht of het voorval van hiernavolgende gebeurtenissen weer te geven.

Media Contact: Brad Tolley
340 Royal Poinciana Way Suite 326B
Palm Beach, FL 33480
Tel +1-561-833-9808
Fax +1-561-655-5548
www.reallogic.net
info@reallogic.net
Website: http://www.reallogic.net

Brad Tolley van Real Logic, Inc., +1-561-833-9808, info@reallogic.net