Digitale Gemeente Houten

Victum/IGCN pakt eerste punten

dinsdag 11 september 2007 - Bron: PRC Victum/IGCN

Victum/IGCN 1, debutant in de eerste klasse heeft afgelopen zaterdag de eerste punten gepakt tijdens de eerste echte veldwedstrijd van het seizoen. Het fysiek sterke Zwart-Wit uit Delden werd naar huis gestuurd zonder punten.
Voorafgaande aan de wedstrijd werd door hoofdsponsor IGCN Automatisering uit Houten de nieuwe sponsorkleding uitgereikt aan de spelers van de selectie.

In dit nieuwe tenue startte de van Exakwa afkomstige Paul Lange in de basis in plaats van de naar SKF vertrokken Vikash Mahadew Missier. Van te voren wist Victum/IGCN dat Zwart-Wit één van de ploegen is waar tegen ze punten zouden kunnen pakken. De Houtense formatie, voor het eerste ook onder leiding van de nieuwe trainer/coach Piet Veldhuizen, moest dus winnen van deze tegenstander.

In de eerste helft nam Victum/IGCN telkens het initiatief, waardoor er continue een voorsprong van 1 à 2 punten op het scorebord te zien viel. De ruststand was daarom ook 6-4 in het voordeel van de thuisploeg.
De tweede helft werd er beter en technisch sterker gekorfbald. Men schuwde de fysieke duels en loste het korfballend op. Hierdoor werd er langzamerhand een gat geslagen van meerdere punten. Uiteindelijk kwam er dus een terechte eindstand van 14-9 op het scorebord te staan. Eigenlijk een simpele overwinning in de eerste veldwedstrijd en daarmee de eerste 2 punten binnen van het nieuwe seizoen in de eerste klasse. Een goed begin dus!

Volgende week komt Victum/IGCN wederom een oude bekende tegen. EKVA uit Almere is dan de tegenstander. Ook van deze tegenstander is men overtuigd punten te kunnen pakken. De wedstrijd zal om 15.30 starten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).