Time : 11:38:34
Date : 11 September 2007
Sender Name: ISS nv

ISS LANCEERT EEN GROTE RECRUTERINGSCAMPAGNE!

ISS is een van de grootste werkgevers in België en wil dat graag zo houden! Met zijn 12.000 medewerkers blijft ISS gekwalificeerd personeel aanwerven. Daarom lanceert het een grote recruteringscampagne in de regio's Antwerpen (Zwijndrecht), Gent en Tienen voor ISS Industrial Services.

ISS Industrial Services is gespecialiseerd in het technisch onderhoud van productielijnen: installatie en onderhoud van leidingwerk, laswerken, montage- en constructieprojecten, plaatbewerking, smeerplan, onderhoud van machines, transportbanden en technische installaties, nucleaire werken, enz. ISS Industrial Services is vooral actief in de sectoren energie, automotive consumer, chemie en food&beverage.

We moeten vaststellen dat er voor deze zeer specifieke functies een schrijnend gebrek is aan gekwalificeerd personeel in de regio's Antwerpen, Gent en Tienen. De vraag is veel groter dan het aanbod en de meeste studenten vinden dan ook meteen een job als ze afstuderen. ISS Industrial Services is op zoek naar gekwalificeerde techniekers om te kunnen inspelen op de vraag van een markt in volle groei. Daarom lanceert ISS Industrial Services vanaf 12 september een grote aanwervingscampagne die 3 weken zal duren, om jongeren met een technische opleiding te sensibiliseren en aan te trekken.

ISS Industrial Services heeft alles tot in de puntjes geregeld. Het bedrijf heeft de bekende Vlaamse acteur Steph Goossens gevraagd om het gezicht te worden van deze recruteringscampagne. Niet minder dan 85 reclamepanelen van 20 m² zullen worden opgehangen in en rondom Gent, Antwerpen en Tienen. Er zullen zo'n 70 beletterde lijnbussen en 3 beletterde Renault Trafic gedurende twee weken in de centra van diezelfde steden rondrijden. Dat zijn dus in totaal 3 weken campagne als aanloop naar de Jobday op zondag 30 september aanstaande. Die dag kan iedereen die een technische job zoekt de werkplaatsen van ISS Industrial Services van Gent, Antwerpen en Tienen bezoeken. Niets zal ontbreken om de kandidaten te verwelkomen: ze kunnen praten met mensen van de HR-dienst van ISS, de arbeidsvoorwaarden, het uurrooster en het loon bespreken, enz. het ideale moment dus om een droomjob in de wacht te slepen. Er is ook kinderanimatie voorzien voor werkzoekenden die hun familie meebrengen.

En als kers op de taart zal uit alle kandidaten die zich die dag bij ISS Industrial Services aanmelden, in elke werkplaats één gelukkige worden geloot die een citytrip voor 2 dagen (1 overnachting + vlucht) in Kopenhagen wint!

Iedereen die zich kandidaat wil stellen, kan contact opnemen met het ISS-jobcenter op het nummer 0800/99180 of naar de site www.issjob.be surfen voor meer info.

ISS België is lid van de Deense groep ISS A/S die facility services aanbiedt in 4 domeinen:

Property Services - Office Support - Cleaning - Catering

Met zijn 12.000 medewerkers en filialen in Brussel, Gent, Floreffe, Groot-Bijgaarden, Halle, Luik, Tienen, Vilvoorde, Wilrijk, Heusden-Zolder, Zwijndrecht, Roeselare en Estaimpuis is ISS de belangrijkste leverancier van "facility services" in België.

In 2006 haalde ISS Belux een omzet van 339 miljoen euro. De Deense groep ISS, die wereldwijd meer dan 410.000 mensen in 50 landen tewerkstelt, bereikte in 2006 een totale omzet van 7,5 miljard euro.

Wij blijven te uwer beschikking voor meer informatie in verband met dit persbericht. Aarzel niet om een mail te sturen naar walter.kestens@be.issworld.com. U ontdekt alles over onze brede waaier aan diensten op www.iss.be.

Bijlage ook beschikbaar bij dit persbericht op www.pressreleases.be

URL: http://www.iss.be

Link to Press Release - NL