Gemeente Alphen-Chaam


De gemeente Alphen-Chaam is bezig met de voorbereiding van werkzaamheden in het buitengebied Snijders-Chaam tussen de Gilzeweg, Bredaseweg en de gemeentegrens Gilze. Dit hele gebied, inclusief de Gilzeweg, wordt ingericht als 60 km/uur zone met de daarbij behorende verkeersmaatregelen. Gelijktijdig wordt groot onderhoud uitgevoerd aan de verharding van een aantal wegen.

De volgende werkzaamheden worden voorbereid:


- Gilzeweg: Vervanging verharding en uitvoering 60 km/uur maatregelen tussen de grens bebouwde kom Chaam en de gemeentegrens Gilze;


- Kloosterstraat: Groot onderhoud verharding en uitvoering 60 km/uur maatregelen op het gedeelte tussen de Gilzeweg en de Snijderseweg;


- Snijderseweg en een klein deel Moleneind: groot onderhoud verharding en uitvoering 60 km/uur maatregelen:


- Dassemussestraat: uitvoering 60 km/uur maatregelen;


- Heikantsestraat: uitvoering 60 km/uur maatregelen.

De werkzaamheden vinden plaats in de eerste helft van 2008. Voor de uitvoering van de werkzaamheden moeten er wegen, of delen daarvan, steeds voor een bepaalde periode worden afgesloten. Woningen en bedrijven zijn daardoor tijdelijk minder of niet bereikbaar. Wij willen de hinder zoveel mogelijk beperken.

De gemeente wil u graag informeren over de werkzaamheden en de bijbehorende verkeersmaatregelen en nodigt u van harte uit voor een informatiebijeenkomst. Naast een toelichting over de plannen is er natuurlijk gelegenheid om tekeningen te bekijken en vragen te stellen.

Om de wegen aan te passen zijn er ook verkeersbesluiten noodzakelijk. Wij zullen u over dit voornemen en de bijbehorende procedure informeren.

De informatieavond is op dinsdag 11 september vanaf 19.30 uur in café "Het Chaamsche Wapen", Dorpsstraat 44 in Chaam. De zaal is om 19.00 uur open. U kunt dan al tekeningen van de werkzaamheden bekijken.

U bent van harte welkom

Voor meer informatie kunt u op een dinsdag of een woensdag contact opnemen met de heer P. Scholten, projectleider, telefoon 013 - 5086 645.

© 2006 Gemeente Alphen-Chaam Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend