Gemeente Coevorden

Coevorden in beeld

Gemeente Coevorden houdt 11 september informatieavond over parkeerbeleidsplan

De gemeente Coevorden organiseert op dinsdagavond 11 september aanstaande in Hotel Restaurant Talens in Coevorden vanaf 19:30 uur een eerste informatieavond over het parkeerbeleidsplan. De gemeente hecht grote waarde aan de inbreng van verschillende groepen uit de Coevorder samenleving bij het opstellen van het parkeerbeleidsplan.

Met het vaststellen van het Masterplan Centrum Coevorden voor de binnenstad van Coevorden is een belangrijke stap gezet voor de kwaliteitsverbetering van het stadshart. Ook de parkeersituatie in de binnenstad zal belangrijke wijzigingen ondergaan om het parkeren te verbeteren. Onderdeel van het Masterplan is onder andere om een parkeergarage onder de Markt te realiseren voor het gehele centrum. Om het aanzien van het straatbeeld te verbeteren is het de bedoeling om het `versnipperd parkeren' in stadscentrum aan te pakken.

Om hierbij de juiste keuzes te maken, wil de gemeente Coevorden komen tot een parkeerbeleidsplan. Op basis van dit plan maakt het gemeentebestuur in de toekomst keuzes over de vormen van parkeren in het stadscentrum. De ontwikkeling van het parkeerbeleidsplan bevindt zich nog in een pril stadium. De gemeente hecht grote waarde aan de inbreng van verschillende groepen uit de Coevorder samenleving bij de kaders en de uiteindelijke totstandkoming van het parkeerbeleidsplan.

Daarom nodigen wij alle inwoners en ondernemers van harte uit op dinsdagavond 11 september vanaf 19:30 uur in Hotel Restaurant Talens in Coevorden.

Print deze pagina Mail deze pagina SayIt
Lees pagina voor

© 2007 Gemeente Coevorden / Laatste wijziging: 5/9/2007 / Bron: Gemeente Coevorden