Ingezonden persbericht



Opening van vernieuwde zeelandhallen goes met leisurecentrum op 12 september

Wereldrecordpoging met champagnepiramide zorgt voor feestelijke sfeer

Rosmalen, maandag 20 augustus 2007- Op woensdag 12 september om 16.00 opent drs. K.M.H. Peijs, Commissaris van de Koningin in Zeeland, de nieuwe moderne hal en het bijbehorende leisurecentrum. De vernieuwde Zeelandhallen Goes is samen met de bestaande beurshallen nu maar liefst 15.000 m² groot. Naast de beurshallen is er een compleet nieuw leisurecentrum gerealiseerd. In het leisurecentrum is een fitnesscentrum, bowling- en biljartcentrum, wokrestaurant en een servicebioscoop gevestigd.

Tijdens de opening vindt er een wereldrecordpoging plaats om een werkende champagnepiramide met maar liefst 40.000 glazen te vullen. De genodigden kunnen daarna de champagneglazen kopen voor E 2,00 per stuk. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel namelijk de sport- en bewegingsactiviteit voor aangepaste sport in Zeeland. Door de uitbreiding is Zeelandhallen Goes nog beter inzetbaar voor zeer diverse doeleinden. Van beurzen als WoningExpo, Contacta tot grootse popconcerten van Jan Smit en Golden Earring, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maar ook evenementen als Indoor Zeeland en Holiday on Ice worden georganiseerd in het vernieuwde complex. Holiday on ice zal de eerste productie zijn welke na de officiële opening gaat plaatsvinden. Op 5 t/m 7 oktober staat de Zeelandhallen Goes in het teken van Peter Pan On Ice.

Openingsconcert met I.O.S., Van Dik Hout en De Dijk Op donderdag 13 september zijn de Zeelandhallen opengesteld voor een openingsconcert. De bands I.O.S, Van Dik Hout en De Dijk zullen samen met de band Kaas die in het voorprogramma staat een concert geven in de vernieuwde beurshal. De kaarten voor dit openingsconcert zijn zolang de voorraad strekt door iedereen te bestellen via de website van Zeelandhallen. De kaarten kosten E 10,00 per stuk inclusief parkeren en twee consumpties. Meer informatie over de vernieuwde Zeelandhallen, het leisurecentrum en het openingsconcert is te vinden op www.zeelandhallen.nl
---