Gemeente Alkemade


Bijeenkomst Beleidsnota Wet maatschappelijke ondersteuning


12-09-2007

Op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is de gemeente verplicht telkens voor een periode van maximaal vier jaar een beleidsplan op te stellen waarin de uitvoering van de Wmo door de gemeente wordt vastgesteld.

De "Beleidsnota Wet maatschappelijke ondersteuning Mee(r) doen in de (nieuwe) gemeente Alkemade/Jacobswoude 2008-2011" is in concept af en wordt besproken in de commissies Samenleving en Welzijn en de vergaderingen van de gemeenteraden Alkemade en Jacobswoude in september/oktober 2007.

Inspraakbijeenkomst
Ook wordt eerst een gezamenlijke inspraakbijeenkomst gehouden op woensdag 25 september 2007 in het gemeentehuis van Jacobswoude (aanvang 20.00 uur). Alle regionale - en lokale maatschappelijke organisaties van de gemeenten Alkemade en Jacobswoude, de Wmo-cliënten van deze gemeenten en overige belangstellenden worden hiervoor van harte uitgenodigd en gevraagd hun mening te geven over deze beleidsnota en hun prioriteiten voor dit beleid kenbaar te maken. Het is belangrijk dat iedereen die dat wil een reactie op de nota kan geven.

De nota ligt met ingang van 12 september 2007 twee weken lang ter inzage in het gemeentehuis. U kunt de nota ook downloaden onderaan deze pagina.

Wilt u na het lezen van de nota schriftelijk reageren dan kan dit door een brief te sturen aan de gemeente:


* Alkemade t.a.v. Judith van der Zwaan, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen of per e-mail aan j.vanderzwaan@gemeentealkemade.nl

en/of


* Jacobswoude t.a.v. Gemma Verheul, Postbus 81, 2450 AB Leimuiden of per e-mail aan gverheul@jacobswoude-zh.nl.