Ingezonden persbericht


Persbericht

Uitreiking eerste Innovatie Award

13 september 2007

De genomineerden zijn bekend!

De Innovatie Award 2007, een initiatief van P&Oactueel en Media Plaza, wordt dit jaar voor het eerst uit- gereikt. De Innovatie Award wordt toegekend aan het bedrijf met het best lopende of afgeronde HR project waarbij op innovatieve wijze gebruik is gemaakt van ICT middelen en/of nieuwe media. Op 13 september a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt.
Het aantal inzendingen was overweldigend. Uit de voorselectie zijn ABN AMRO, winkelketen Intersport en Zorgverzekeraar UVIT overgebleven om tegen elkaar te strijden en de Innovatie Award in de wacht te slepen. De drie casussen in het kort:
ABN AMRO dingt mee naar de Award met de Benefit Shop. Via deze online shop kunnen medewerkers wijzigingen aanbrengen in hun arbeidsvoorwaardelijke regelingen. De Benefit shop is direct gekoppeld aan het personeelsinformatiesysteem en verwerkt online mutaties. Winkelketen Intersport heeft de Intersport Academy ontwikkeld. Via e-learning worden medewerkers van Intersport opgeleid voor een erkend MBO-diploma. De deelnemers hopen met de Intersport Academy het verloop in personeel terug te dringen en in een vroeg stadium high potentials te ontdekken. De zorgverzekeraars Univé, VGZ/IZA en Trias zijn sinds 1 januari 2007 gefuseerd. Gezamenlijk on- twikkelden zij een uniform online recruitment platform dat de drie verschillende recruitmentprocessen gaat vervangen
De drie genomineerden presenteren hun casus tijdens het Nationale (e-)HRM congres bij Media Plaza in Utrecht (Jaarbeurs). De winnaar wordt gekozen door de vakkundige jury, bestaande uit HR professionals en de deelnemers aan het congres.
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Executive Event aansluitend op het Nationale (e-)HRM congres. De juryvoorzitter en management goeroe Kjell A. Nordström zorgen voor de feestelijke uitreiking. Een deel van het programma en de prijsuitreiking worden live uitgezonden via www.penoactueel.nl en www.mediaplazatv.nl
Voor meer informatie over het congres en het programma kunt u kijken op: http://www.mediaplaza.nl/event/ehrm07


Ingezonden persbericht