Amsterdam Oud Zuid


Extra commissievergadering Mensen en Samenleven op donderdag 13 september

Op donderdag 13 september is er een extra commissievergadering Mensen en Samenleven in de raadzaal van het stadsdeelkantoor aan de Koninginneweg 1, vanaf 19.30 tot 23.00 uur.

Deze extra vergadering is een bijzondere commissievergadering van de drie verschillende stadsdelen Oud-Zuid, Centrum en ZuiderAmstel. De drie commissies Onderwijs van de verschillende stadsdelen bereiden de besluitvorming voor over de verdere verzelfstandiging en schaalvergroting (fusie) van de openbare basisscholen in de drie stadsdelen. Hierbij zijn ook de portefeuillehouders Onderwijs van de drie stadsdelen aanwezig.

De avond wordt voorgezeten door Joep Blaas (D66), voorzitter van de commissie Mensen en Samenleven van de deelraad Oud-Zuid.

Agenda


1. Opening 19.30 uur

2. Inleiding 19.35 uur

3. Insprekers 19.55 uur

4. Verdere verzelfstandiging en bestuurlijke schaalvergroting van het openbaar primair onderwijs in de stadsdelen Centrum, ZuiderAmstel en Oud-Zuid. Eerste termijn 20.15 uur

5. Pauze 21.30 uur

6. Verdere verzelfstandiging en bestuurlijke schaalvergroting van het openbaar primair onderwijs in de stadsdelen Centrum, ZuiderAmstel en Oud-Zuid. Tweede termijn 21.45 uur

7. Rondvraag 22.55 uur

8. Sluiting 23.00 uur

Webcamuitzending

U kunt de vergadering live bekijken via een webcam.