First Industrial promoveert Robert G. Cutlip naar nieuwe positie, Directeur - Noord-Amerika; David P. Draft, Directeur - Operaties, neemt bijkomende verantwoordelijkheden in Nederland en België

13/09/2007 09:53



PR Newswire



CHICAGO, September 13 /PRNewswire/ --
First Industrial Realty Trust, Inc. (NYSE: FR), een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor de industriële vastgoed toeleveringsketen kondigde vandaag twee wijzigingen aan in de managementstructuur van zijn leidinggevend personeel met de bedoeling om zijn zaken uit te breiden met corporatieve klanten over Noord-Amerika, Nederland en België.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20040106/FRLOGO )

Robert G. Cutlip werd gepromoveerd van Ondernemingsdirecteur - Oostelijke Regio naar de nieuwe positie van Uitvoerend Vice-president - Noord-Amerika. Dhr. Cutlip vervoegde First Industrial in maart 2006 en heeft meer dan 25 jaar ervaring in commercieel vastgoed. Hij zal vanaf nu direct rapporteren bij de President en President-Directeur Mike Brennan.

"Bob heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de nieuwe zakengeneratie van First Industrial door relaties met onze klanten te creëren en uit te breiden, en richting te geven aan onze investeringsfunctionarissen," zei Mike Brennan. "We kijken uit naar Bobs leiderschap naargelang we de diensten verder uitbreiden die we aan onze klanten aanbieden bij het beheren van hun toeleveringsketens."

Dhr. Cutlip zal de ontwikkelingsstrategieën van de zaken van First Industrial erop richten om relaties uit te breiden met corporatieve klanten, overheidsagentschappen, privé aandelenfirma's en de makelarijgemeenschap. In deze nieuwe rol zal hij nauw samenwerken met Jerry Pientka, Directeur Ontwikkeling en David Harker, Uitvoerend Directeur - Investeringen om het traject van ontwikkeling- en aankoopgelegenheden verder uit te breiden. De bedrijfsdirecteurs van de drie Noord-Amerikaanse regio's zullen direct rapporteren bij Dhr. Cutlip. First Industrial heeft in totaal meer dan 45 investering- en ontwikkelingsfunctionarissen die verantwoordelijk zijn voor de identificatie van nieuwe investeringsgelegenheden in meer dan 30 markten over gans Noord-Amerika en Europa.

Daarnaast kondigde de onderneming vandaag aan dat David P. Draft, Uitvoerend Vice-president voor operaties bijkomende verantwoordelijkheden heeft gekregen en bijstand zal verlenen voor de expansie van First Industrial in Nederland en België zoals aangekondigd in juli 2007. Dhr. Draft zal samenwerken met Jan Scheers, Bedrijfsdirecteur van Nederland en België. Hij zal zich voornamelijk concentreren op de identificatie van gelegenheden om nieuwe en bestaande klanten van dienst te zijn bij behoeften van internationale toeleveringsketen.

"David heeft een enorm leiderschap geleverd als Directeur Operaties door nieuwe kantoren te vestigen in de VS en Canada en een gespecialiseerd team professionelen uit te bouwen in verhuur en eigendom management, die leidende normen voor de industrie hebben gecreëerd voor klantenservice," verklaarde Mike Brennan. "Tijdens het afgelopen jaar leidde David het aspect van exacte toewijding van onze intrede in nieuwe Europese markten, wat hem in een goede positie brengt voor zijn uitgebreide rol. Hij zal verder strategische richting blijven geven voor operaties over gans de onderneming."

First Industrial Realty Trust, Inc. (NYSE: FR) levert industriële vastgoedoplossingen voor iedere fase van een toeleveringsketen van een klant, ongeacht hoe lang of complex. Over meer dan 30 markten in de Verenigde Staten, Canada, Nederland en België, kopen, (her)ontwikkelen, verhuren, beheren en verkopen onze lokale marktexperten industriële eigendommen, inclusief alle belangrijke installatietypes -- R?/flex, lichte industrie, verwerkingsindustrie, regionale en grootdistributiecentra. We blijven belangrijke klantservice accounts ontvangen van Kingsley Associates, een onafhankelijke onderzoeksfirma. In totaal bezitten en beheren we meer dan 100 miljoen vierkante voet industriële ruimte. Voor meer informatie, bezoek ons op http://www.firstindustrial.com.

Dit perscommuniqué bevat toekomstgerichte informatie over de onderneming. Een aantal factoren kunnen de huidige resultaten van de onderneming materieel doen verschillen van de verwachte, inclusief wijzigingen in: nationale, internationale, regionale en lokale economische voorwaarden in het algemeen en in het bijzonder voor de markten van het vastgoed, wetgeving/verordening (inclusief wijzigingen in de wetten van toepassing op de belasting van vastgoed investeringstrusts), beschikbaarheid van financiering, interestvoetniveaus, concurrentie, vraag en aanbod voor industriële eigendom in de huidige en voorgestelde marktgebieden van de onderneming, potentiële aansprakelijkheid voor milieuschade, achteruitgang in ontwikkeling of huurovereenkomstschema's, kredietrisico's van de huurder, hoger-dan-verwachte kosten, wijzigingen in algemene boekhoudingprincipes, bedrijfsbeleidslijnen en richtlijnen van toepassing op de vastgoed investeringstrusts, en risico's verwant met internationaal zaakvoeren (inclusief risico's op de deviezenmarkt). Voor meer informatie over deze en andere factoren die de onderneming zouden kunnen beïnvloeden en de verklaringen hierin uiteengezet, moeten de archieven van de onderneming worden geraadpleegd bij de Commissie voor uitwisseling van effecten.

Website: http://www.firstindustrial.com

Sean O'Neill, SVP, Investeerder relaties and corporatieve communicaties, +1-312-344-4401, of Art Harmon, Senior Manager, Investeerder relaties en corporatieve communicaties, +1-312-344-4320, beide van First Industrial Realty Trust, Inc.; Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20040106/FRLOGO, AP Archief: http://photoarchive.ap.org, PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com