Ministerie van Defensie en Manpower gaan samenwerking aan

13/09/2007 10:03



Manpower Uitzendorganisatie



PERSBERICHT

MINISTERIE VAN DEFENSIE EN MANPOWER GAAN SAMENWERKING AAN

Diemen, 13 september 2007 -Het Ministerie van Defensie heeft er een nieuwe, vaste leverancier van personeel bij, te weten Manpower. Beide partijen zetten morgen hun handtekening onder de samenwerking.

Hans Leentjes, algemeen directeur Manpower: "We zijn zeer blij met deze samenwerking, omdat die helemaal in de strategie van Manpower past, waarin we de focus op Overheden zoals de Ministeries en Gemeentes hebben gelegd."

Irette van Lier, werkzaam bij Manpower en verantwoordelijk voor het aangaan van de samenwerking: "Na een helder offertetraject is Manpower gekozen als vaste leverancier van het Ministerie van Defensie en zoals gezegd zijn wij enorm blij met deze strategische samenwerking. Wij zijn op dit moment al druk bezig met de volledige implementatie van het contract zodat wij zo snel mogelijk invulling kunnen geven aan de afgesproken samenwerking."

Samenwerking
Manpower zal zich richten op het vinden van personeel voor het Ministerie van Defensie in met name de administratieve en technische sectoren voor o.a. Den Helder, Breda, Soesterberg, en Den Haag

Over Manpower
Manpower is een full-service organisatie in de wereld van werk, voor grote en kleine, lokale, nationale en internationale ondernemingen. De eigentijdse dienstverlening omvat de werving van personeel op vaste, tijdelijke en contractbasis, assessment en selectie, training, outplacement, outsourcing en consultingI. In Nederland heeft Manpower 150 kantoren, waar in totaal 750 consultants werken. Iedere vestiging vormt dankzij het nationale en internationale Manpower-netwerk een kennisbank en vraagbaak voor zowel werkgevers als kandidaten. Manpower is actief onder vijf merknamen: Manpower, Manpower Professional, Right Management, Jefferson Wells en Elan. Het hoofdkantoor van Manpower bevindt zich in Diemen. Algemeen Directeur is Hans Leentjes. Voor meer informatie over Manpower kunt u terecht op www.manpower.nl.






Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (