Gemeente Appingedam

Jaarlijkse rioolreiniging en inspectie

Vanaf donderdag 13 september 2007 tot en met vrijdag 28 september 2007 zal de riolering op werkdagen tussen âs morgens ± 7.30 uur en âs middags 16.00 uur in de volgende straten gereinigd en geïnspecteerd worden: Secr. Holscherlaan, Weth. Huismanlaan, Parksingel, Kamplaan, Terplaan, Prunuslaan, Beukenlaan, Kastanjelaan, Plataanlaan, Burg. P. v. Loonstraat, Burg. L. van Aduardstraat, Burg. Sitterstraat, Burg. Meesstraat, Burg. Jansenstraat, Opwierderweg en Burg. H. van Iddekingesingel en Ds. Sprengerweg.

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door een aantal voertuigen van het reiniging- en inspectiebedrijf (inspectie-, vacuüm- en hogedrukwagen).

Bij het reinigen kan het zijn dat het waterslot van uw toilet wordt leeggezogen of dat het water uit het toilet spettert. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk uw toilet af te sluiten door een dweil of oude handdoek op het toilet te leggen en het deksel te sluiten.Als er na het reinigen stankklachten ontstaan, dan kunt u door het opnieuw doorspoelen van het toilet het waterslot (zwanenhals) weer vullen. Dit geldt tevens ook voor de toilettafels.

Wij adviseren u bij aankomst van de bedrijfswagens het toilet even niet te gebruiken en indien mogelijk niet de wasmachine aan te zetten.

De uitvoering van de projecten worden bijgehouden op de website.

Gewijzigd op: 12-09-2007