Politie Rotterdam Rijnmond


* IDENTITEIT DODE MAN NOG ONBEKEND

ROTTERDAM - Het stoffelijk overschot van een nog onbekende man werd zaterdag 8 september jl. aangetroffen, in de berm van de afrit langs de Vaanweg ter hoogte van de Maeterlinckweg. Een medewerker van een groenbedrijf ontdekte het lichaam dat gewikkeld lag in dekens.
Het onderzoeksteam van de politie wil graag de identiteit van deze man vaststellen.
Het gaat om een blanke man met blauwe ogen, vermoedelijk in de leeftijd tussen de 30 en 45 jaar oud, lang 1.75 a 1.80 lang met kort bruin haar.
Hij heeft een klein litteken boven zijn linkeroog en een gaatje voor een oorsieraad in zijn linkeroor. Hij droeg aan zijn rechterringvinger een zegelring met een zwarte steen.

Hij was gekleed in:
o zwart t-shirt met korte mouwen van het merk H.BOSS. Over het midden van het shirt ter hoogte van de borstkas loopt een witte streep. Tevens zit er om de v-hals een witte streep en ook op de beide uiteinden van de mouw. Aan de linkerborstkant staan de letters 'BOSS'.

Hij droeg:
o een riem van het merk LEVI
o een zwarte spijkerbroek
o zwarte schoenen, maat 42 van het merk FOSTEX. Aan de buitenzijde van de schoenlip staat het merknaam: Thinsulate o blauwe sokken met rood en aan de bovenzijde een groene rand.

Als u weet wie deze man is of anderszins over informatie beschikt neemt u dan contact op met telefoonnummer 0800-6070 of met de plaatselijke politie via 0900-8844.